Γιατί δεν θα τραγουδήσει η Βίσση στο Ηρώδειο;

16.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα όνειρο τρελό είχε η Άννα Βίσση, να εμφανισθεί στο Ηρώδειο και φευ για την «Απόλυτη» αυτό αποδείχτηκε... όνειρο απατηλό! Κι αυτό, διότι τελικά ακυρώθηκαν οι δύο συναυλίες της αοιδού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα όνειρο τρελό είχε η Άννα Βίσση, να εμφανισθεί στο Ηρώδειο και φευ για την «Απόλυτη» αυτό αποδείχτηκε... όνειρο απατηλό! Κι αυτό, διότι τελικά ακυρώθηκαν οι δύο συναυλίες της αοιδού στον ιστορικό χώρο. Όπως το διάβασες.

Εκεί, που έκαναν αμάν και πως να της παραχωρήσει η αρχαιολογική υπηρεσία το χώρο, τώρα η Βίσση και οι συνεργάτες της αναγκάζονται να ακυρώσουν από μόνοι τους τις εμφανίσεις, εξαιτίας της απουσίας χορηγών! Όχι, μην τρέχει ο νους σου στο πονηρό, ότι και καλά δε βρέθηκε εταιρεία να σπονσοράρει τις δύο συναυλίες της «Απόλυτης» στο Ηρώδειο και μάλιστα για φιλανθρωπικούς λόγους, αφού εκεί θα εμφανιζόταν για την ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.

Απλά, υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις μέχρι να δοθεί το τελικό «οκ» (αρχικά είχε αποφασισθεί να μη της δοθεί ο χώρος, λόγω ρεπερτορίου) και μάλλον αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συνεργάτες της να μην προλάβουν να βρουν χορηγούς. Τι να πεις. Σημασία έχει ότι η Αννούλα έμεινε με τη χαρά και τον ενθουσιασμό, αφού ήθελε πολύ να τραγουδήσει στο Ηρώδειο.

Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία μιλούσε για τις εμφανίσεις της στον ιστορικό χώρο (9 και 10 Σεπτεμβρίου), ενώ έλεγε ξανά και ξανά ότι επρόκειτο να κάνει ένα αφιέρωμα σε σημαντικούς Έλληνες συνθέτες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκης, ο Μάνος Λοϊζος και ο Μίμης Πλέσσας. Όπως και να το κάνουμε, ήταν για εκείνη ένα μεγάλο όνειρο, μία σημαντική στιγμή για την καριέρα της. Κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να σου παραχωρούν το Ηρώδειο και να μη βρίσκεις χορηγούς να σε στηρίξουν. «Δεν θέλω να ξέρω πώς νιώθει η Άννα μετά από αυτήν εξέλιξη.. Δεν θέλω να ξέρωωωωω».