Παρουσιαστής αντιμέτωπος με την γρίπη των χοίρων!

16.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολο το επάγγελμα του δημοσιογράφου και άκρως επικίνδυνο. Ξέρεις, τι κινδύνους έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι δημοσιογράφοι; Πολλούς. Και δεν αναφέρομαι στο Νικόλα Βαφειάδη (
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολο το επάγγελμα του δημοσιογράφου και άκρως επικίνδυνο. Ξέρεις, τι κινδύνους έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι δημοσιογράφοι; Πολλούς. Και δεν αναφέρομαι στο Νικόλα Βαφειάδη (που χου) που πάει στον πόλεμο κι έχει τη σφαίρα να σβουρίζει πάνω από το κεφάλι του και τον Σκουντ να σκάει παραπέρα.

Κινδύνους στη δουλειά του μπορεί να αντιμετωπίσει κι ένας celebrito - δημοσιογράφος, όπως ο Γιώργος Σατσίδης καλή ώρα! Μπορεί, όπως την ακούς, να σου φαίνεται λαμπερή, σούπερ και γουάου η δουλειά του, αλλά στην πραγματικότητα ο Σατσίδης μπορεί να είναι εκτεθειμένος στον κίνδυνο, έχοντας απέναντί του έναν διάσημο celebrity. Τομ Κρουζ νέος τύπος πυραύλου. Σκάρλετ Γιόχανσον η Οβίδα (με Ο κεφαλαίο).

Τέλος πάντων, επειδή νιώθω ότι σε κούρασα, μπαίνω επιτέλους στο ψητό. Σε παρακαλώ, μην τρομάξεις και το βάλεις στα πόδια και κυρίως αν πετύχεις πουθενά τον Σατσίδη μην κάνεις το σήμα του σταυρού λες κι έχεις απέναντί σου... δράκουλα. Λοιπόν ο δημοσιογράφος/παρουσιαστής βρέθηκε αντιμέτωπος με την γρίπη των χοίρων. Μπρρρρ. Είχε πάει ο άνθρωπος αποστολή στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Χάρι Ποτερ» κι εκεί που περίμενε να πάρει συνέντευξη από τους πρωταγωνιστές, μαθαίνει ότι το κοκκινομάλλικο της ταινίας, ο Ρούμπερτ Γκρην μόλις είχε αναρρώσει από τη νέα γρίπη των χοίρων. Μπρρρρ.

Από τους 40 δημοσιογράφους που ήταν εκεί, ζήτημα να δέχτηκαν να του πάρουν συνέντευξη οι δέκα. Την έκαναν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια, αφού πρώτα λούστηκαν με αντισηπτικό κι έβαλαν μασκούλα. Όχι, όμως, ο Σατσίδης δεν ανήκει σε αυτούς. Αλλά στους άλλους, που έβαλαν το καθήκον πάνω απ’ όλα. Έτσι, έμεινε να πάρει συνέντευξη από το κοκκινομάλλικο. Βέβαια, όπως αποκάλυψε δεν έκαναν καν χειραψία, δεν τον πλησίασε και δεν ακούμπησε την καρέκλα του.

Μακριά, αγαπημένοι και υγείες. Καλά, εννοείται ότι είχε τρομαριαστεί, ενώ έτρεμε το φυλλοκάρδι του μπας και το κοκκινομάλλικο έκανε «αψού» και τότε όπου φύγει φύγει ο Σατσίδης. Ευτυχώς, για εκείνον δεν φταρνίστηκε. Αν και όπως αποκάλυψε, ο μικρός (υποδύεται τον κολλητό του Χάρι Ποτερ) ήταν εξουθενωμένος και δεν είχε όρεξη και κουράγιο για πολλά.