Η Κάρτσωνα μιλάει για το γιο της!

15.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το πρωί της Δευτέρας έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι η Νίκη Κάρτσωνα και το μεσημέρι της Τρίτης βγήκε τηλεφωνικά στο «Πολύ μπλα μπλα» να μιλήσει για τον τοκετό, τη μητρότητα και πόσο άλλαξε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το πρωί της Δευτέρας έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι η Νίκη Κάρτσωνα και το μεσημέρι της Τρίτης βγήκε τηλεφωνικά στο «Πολύ μπλα μπλα» να μιλήσει για τον τοκετό, τη μητρότητα και πόσο άλλαξε (εντελώς) τη ζωή εκείνης και του συζύγου της, Νίκου Χατζή ο ερχομός του παιδιού.

Δεν θέλω κουταμάρες, αγαπημένε μου, άκου πότε πρόλαβε να καταλάβει την αλλαγή μέσα σε μία μέρα. Πρόλαβε. Αφού το πρώην μοντέλο και νυν ραδιοφωνική παραγωγός το είπε ξεκάθαρα: «Μετά τη γέννηση του γιου μας η ζωή μας άλλαξε εντελώς». Ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις τα λόγια μίας νέα μάνας; Πες τα Νίκη, αλλά με ρέγουλα γιατί το δάκρυ έχει φθάσει στην άκρη του ματιού μου. Σνιφ, σνιφ.

Η Κάρτσωνα είπε, επίσης, ότι είχε μία εύκολη εγκυμοσύνη και γέννα, ενώ από το πλευρό της δεν έφυγε λεπτό ο Χατζής. Μάλιστα, δήλωσε ότι ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους και πλέον νιώθουν οικογένεια. «Βλέπεις, αυτό το πλάσμα και λες ότι όλα τελείωσαν εδώ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι δικό μου το παιδί» είπε χαρακτηριστικά η Κάρτσωνα και συγκίνησε το πανελ της Φαίης Σκορδά. Μαζί και την παρουσιάστρια. Οοοο.