Ένα σχήμα απ τα παλιά

15.05.2001
Φίλε George
Φίλε George,


Γνωρίζω πως οι στιγμές που ζεις τις τελευταίες δύο ημέρες είναι αν μη τι άλλο δραματικές. Δε φθάνει που χάσατε το Κύπελλο, φάγατε και 4 γκολ. Καλά, πριν λίγο έδωσα μια μικρή "μάχη" με τον Μάικ, διότι - άκουσον, άκουσον - λέει ότι ο τελικός ήταν στημένος. Τέλος πάντων, επειδή είμαι φίλη σου, το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σε στενοχωρώ. Γι αυτό, για να σου φτιάξω το κέφι διάλεξα να σου γράψω για τον Νότη. Υπόψη όμως, αυτή είναι η τελευταία φορά, διότι βαρέθηκα κάθε λίγο και λιγάκι, να γράφω τι έκανε ο "άρχοντας".

Που λες, Τζορτζ είναι πλέον οριστικό ότι ο "δικός" σου από τον Οκτώβριο θα άδει στη μουσική σκηνή του "Fever". Μαζί του θα είναι η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Κι εδώ δημιουργείται το εξής εύλογο ερώτημα. Καλά, θα αντέξει η αοιδός τις παραξενιές του συνάδελφού της, οι οποίες είναι ουκ ολίγες; Ως φαίνεται, ναι και ξέρεις γιατί; Έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν (στο REX συγκεκριμένα) κι όλα είχαν πάει κατ' ευχήν. Αυτό πάλι που δεν καταλαβαίνω - και σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να μου απαντήσεις εσύ - είναι πως θα αντέξει η Νατάσσα το γνωστό "χαντάκωμα" που είθισται να κάνει ο Σφακιανάκης σε όσες είναι δίπλα του. Και μη μου πεις ότι δεν το κάνει.

Πάντως και οι δυο τους είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επικείμενη συνεργασία και μόνο καλά λόγια έχει να πει ο ένας για τον άλλον. "Φτου σκόρδα" θα πω εγώ για να μη λες κιόλας ότι είμαι εμπαθής.
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. "Πόσα αυτοκίνητα είπες πως έχει ο Νότης"; "Εφτά" "Πόσαααα"; Αχα χα, χα. Ξέχασέ το, ή μάλλον πρόσθεσε ακόμη ένα. Και τι ένα, μια πανάκριβη Mercedes, τελευταίο μοντέλο. Την αξία της δεν τη γνωρίζω, θα ρωτήσουμε άλλωστε τον Βασίλη να μας κατατοπίσει. Γνωρίζω όμως ποιος του την έκανε δώρο. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο ιδιοκτήτης του "Fever".

Το δώρο αυτό δεν είναι ούτε γενεθλίων, ούτε ονομαστικής εορτής. Είναι δώρο συνεργασίας. Το εν λόγω όχημα ήταν η απαρχή μιας ειλικρινούς συνεργασίας, που επιτεύχθηκε μέσα από γόνιμους διαλόγους και κατ' ιδίαν συναντήσεις. Έτσι, λοιπόν έχουν τα πράγματα για τον Σφακιανάκη, ο οποίος τις ημέρες αυτές ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη. Ήδη έχει ξεκινήσει κάποιες πρόβες, ενώ μαζί του θα είναι η Λίτσα Γιαγκούση. Πριν πάει ο νους σου στο πονηρό, σε ενημερώνω ότι οι εμφανίσεις θα είναι περιορισμένου αριθμού, οπότε λογικά το Λιτσάκι δε θα προλάβει να την...κάνει. Ωχ, μάνα μου τι κακία!