Ωραία μου Εβελίνα

14.05.2001
Καλέ μου φίλε Σωτήρη. Τι Σαβββατοκύριακο ήταν κι αυτό που μας πέρασε; Από όλα είχε ο μπαξές: Καλλιστεία, Γιουροβίζιον, τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Η, δε, τηλεόραση μες στην τρελή χαρά, μέχρι κι αυτή τη στιγμή που σου γράφω παίζουν όλα τα παραπάνω. Εγώ, φίλτατε αν και δεν έχω πρόθεση να "πάρω" τη δουλειά από την TV, θα σου πω πέντε πραγματάκια για την Εβελίνα Παπαντωνίου, και την επιτυχία της στο Πουέρτο Ρίκο.
Καλέ μου φίλε Σωτήρη,


Καλησπέρα. Τι Σαβββατοκύριακο ήταν κι αυτό που μας πέρασε; Από όλα είχε ο μπαξές: Καλλιστεία, Γιουροβίζιον, τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Και παντού επιτυχίες (καλά το τελευταίο αφορά εμάς τους ΠΑΟΚτζήδες). Η, δε, τηλεόραση μες στην τρελή χαρά, μέχρι κι αυτή τη στιγμή που σου γράφω παίζουν όλα τα παραπάνω. "Λογικό" θα μου πεις "πρέπει να τα εμπεδώσουμε". Εγώ, φίλτατε αν και δεν έχω πρόθεση να "πάρω" τη δουλειά από την TV, θα σου πω πέντε πραγματάκια για την Εβελίνα Παπαντωνίου, και την επιτυχία της στο Πουέρτο Ρίκο. Κι ο λόγος που το κάνω, είναι γιατί γνωρίζω την αδυναμία σου στο "ασθενές" φύλλο. Σαν τα παιδάκια με τις σοκολάτες, ένα πράγμα.

Η "Σταρ Ελλάς" Σώτο μου, όπως θα έχεις ακούσει στέφθηκε " Α΄ Αναπληρωματική Μις Υφήλιος 2001". Τίτλος σημαντικός και βαρύτιμος (ας είναι κορδέλα, έχει βάρος) που σπάνια τέκνο της χώρας μας κατακτά. Το υπό διεκδίκηση "βλαστάρι" του Δάκη κέρδισε τις εντυπώσεις στο μακρινό και με υπέροχες παραλίες, τουριστικό Πουέρτο Ρίκο, σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση των ωραιότερων γυναικών του κόσμου. Τι διάκριση ε;

Και να σκεφθείς ότι κάποιοι μίλησαν για αδικία εις βάρος της Εβελίνας, κι ότι ευνοήθηκε η "Μις Πουέρτο Ρίκο" - κατέκτησε τον τίτλο - επειδή διοργανώθηκε ο διαγωνισμός στη χώρα της. Καλά μη φανταστείς ότι η κοπέλα ήταν καμιά ασχημομούρα; Δυο ολόκληρα μέτρα ήταν, σίγουρα θα σου άρεσε. Η Εβελίνα πάτησε τα πάτρια εδάφη το μεσημέρι του Σαββάτου και στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκε η μητέρα της και κάτι θείες της. Αγαπημένο σόι.

Καλά με τη μητέρα της είναι ολόιδιες. Κι αυτό το καταγράφω ως παρατήρηση, διότι προς μεγάλη δυστυχία αυτών που εξακολουθούν να ανησυχούν "τίνος είναι το παιδί" δύσκολα θα βγάλουν άκρη. Εγώ Σώτο μου, ως ξέρεις, δεν είμαι και τόσο φαν των καλλιστείων. Όχι ότι είμαι καμιά φεμινίστρια, απλά ισχύει η λαϊκή ρήση "Όσα δε φτάνει η αλεπού. . .".
Που λες, φίλτατε, το Εβελινάκι, είναι πολύ προσγειωμένο κορίτσι. Για να καταλάβεις, σε παλαιότερη συνέντευξή της - αρκετά παλιά, διότι έχει μαλλί - μανιτάρι - στο Playboy είχε δηλώσει ότι θα άφηνε την καριέρα της, προκειμένου να δημιουργήσει οικογένεια. Αυτό, παιδί μου δεν είναι μοντέλο, κορίτσι για σπίτι είναι.

"Καλά στο εν λόγω περιοδικό, δε συνηθίζουν οι κοπέλες να απελευθερώνονται από το βάρος των ρούχων"; πιθανόν να διερωτάσαι. Πράγματι αυτό είθισται και το ίδιο έκανε και η νεαρά Παπαντωνιού. Αλλά σε ρωτώ, έχει καμιά σημασία αυτό; Μήπως επειδή ήταν ολίγον τι τσιτσίδι μειώνονται τις δηλώσεις της;