Στιγμές ευτυχίας για τη Γαρμπή

12.05.2001
Πολυλατρεμένε μου Λευτέρη. Ρίγος συγκίνησης με έχει πιάσει αυτή τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που σου γράφω κι έχω αρκετό άγχος. Θα σ' αρέσουν αυτά που λέω; Γι αυτό αποφάσισα να σου μιλήσω για την Καιτούλα, τη Γαρμπή. Λαϊκή, μεν αοιδός, όμως έχει δώσει συνέντευξη μέχρι στο "Δίφωνο". Για να δεις πόσο σε σκέφτομαι.
Πολυλατρεμένε μου Λευτέρη,


Ρίγος συγκίνησης με έχει πιάσει αυτή τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που σου γράφω κι έχω αρκετό άγχος. Θα σ' αρέσουν αυτά που λέω; Η γνώμη σου, όπως θα κατάλαβες έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Κοτζάμ Νομική έχεις τελειώσει κι από εσάς δύσκολα μπορούμε να πάρουμε μια καλή κουβέντα. Γι αυτό αποφάσισα να σου μιλήσω για την Καιτούλα, τη Γαρμπή. Λαϊκή, μεν αοιδός, όμως έχει δώσει συνέντευξη μέχρι στο "Δίφωνο". Για να δεις πόσο σε σκέφτομαι. Θα μπορούσα ας πούμε να σου πω για τη Χριστίνα Δελλή και την επανεμφάνισή της στις αθηναϊκές πίστες (καλά μη φανταστείς τίποτε τεράστια κέντρα στην παραλιακή).

Η Καιτούλα που λες πριν κάτι μέρες γιόρτασε την τρίτη ή τέταρτη - αν δεν απατώμαι - επέτειο γάμου της με το Διονύση Σχοινά. Τα παιδιά Λευτέρη μου, έκλεισαν τραπέζι στο Envy, στην παραλιακή έχεις υπόψη σου και μαζί με λίγους καλούς φίλους γιόρτασαν τη χαρά τους. Ήπιαν τα ουισκάκια τους, κουνήθηκαν λίγο στους ρυθμούς του dj κι όταν η ώρα πέρασε, την έκαναν. Ξέρεις που πήγαν; "Όχι" θα μου απαντήσεις και λογικό, τα νύχια σου θα μύριζες. Στο Καβούρι πήγαν, φίλτατε, σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής. Εκεί, είχαν κλείσει μια σουίτα και είχαν ζητήσει από τα παιδιά της ρεσεψιόν να φροντίσουν τη διακόσμησή της. Μην πάει ο νους σου σε τίποτε μπιμπελό και σεντόνια από μεταξοσκώληκα εκ της Κίνας. Το ζεύγος είναι πολύ απλό, ταπεινό θα έλεγα.

Με κατακόκκινα τριαντάφυλλα του πάθους ζήτησαν να το στολίσουν. Παντού υπήρχαν λουλούδια: στα βάζα, στο κρεβάτι, στο πάτωμα, στη μπανιέρα, στο νιπτήρα Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως ειδυλλιακή και οι εορτάζοντες πέρασαν μια δεύτερη πρώτη νύχτα του γάμου. Για τέτοια μεγαλεία μιλάμε. Και κάτι κακοί άνθρωποι, Λευτέρη μου, τους θέλουν να χωρίζουν συνεχώς. Αν και τους τελευταίους μήνες δεν έχω δει κανένα σχετικό δημοσίευμα. Ας είναι καλά η Βανδή με τον Ντέμη της, που πήραν αυτοί τα ηνία και ησύχασε το ζεύγος.

Από πίστες μαθαίνω ότι τα πας μια χαρά. Άκουσα πως όταν σου δίνεται η ευκαιρία όλο και ξεδίνεις σε κάποιο κέντρο. Και να τα λικνίσματα στην αρχή και να τα τσιφτετέλια στη συνέχεια και να το τραγούδι - πάντα ψιθυριστά, μη μας πάρουν και χαμπάρι ότι δεν ξέρουμε όλους τους στίχους -. Τέλος πάντων, αν είχες ακούσει ότι θα τραγουδήσει η Γαρμπή με τον Σφακιανάκη το χειμώνα στο "Fever", ξέχασέ το. Υπήρχε μια περίπτωση, αλλά ναυάγησε εξαιτίας του Νότη. Ήθελε λέει η Καιτούλα να είναι πιο κάτω από αυτόν και σε χρόνο και στις αφίσες και παντού. Το περίμενες εσύ από αυτόν τον καλλιτέχνη, που είναι η προσωποποίηση της συνεργασίας; Όχι πες μου δεν έπεσες από τα σύννεφα; Έτσι, για να μην πολυλογώ, ο Νότης θα εμφανιστεί στο "Fever" άγνωστο με ποια γυναίκα, μάλλον θα "ξεθάψει" κάποια αοιδό που κάποτε . . . μεσουρανούσε (λες να βρει τη Δελλή;), ενώ η Γαρμπή, ως φαίνεται, θα πάει στην "Ιερά Οδό". Μια απλή ανταλλαγή πληθυσμού.