Περάστε την πρώτη του μηνός

12.05.2001
Αγαπημένη μου Έβελυν. Έμαθα σήμερα ένα νέο που πραγματικά με συγκλόνισε κι αφορά μια λατρεμένη σου ηρωίδα, τη Σία Λιαροπούλου. Άσε, το χαμηλόλιγνο κατάξανθο -από το ντεκαπάζ- κορίτσι το βρήκε μεγάλη συμφορά. Το Πρωτοδικείο Αθηνών διέταξε τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της ή και της περιουσίας τρίτων συγγενικών της προσώπων μέχρι του ποσού των 362 εκατομμυρίων και κάτι ψιλά.
Αγαπημένη μου Έβελυν,


Έμαθα σήμερα ένα νέο που πραγματικά με συγκλόνισε κι αφορά μια λατρεμένη σου ηρωίδα, τη Σία Λιαροπούλου. Άσε Εβελυνάκι και το χαμηλόλιγνο, κατάξανθο -από το ντεκαπάζ- κορίτσι το βρήκε μεγάλη συμφορά. Το Πρωτοδικείο Αθηνών διέταξε τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της ή και της περιουσίας συγγενικών της προσώπων μέχρι του ποσού των 362 εκατομμυρίων και κάτι ψιλά. Α, στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ποινή του Κώστα Λαβίδα. Ξέρεις, ο αγαπημένος της, πρώην αρχισυντάκτης του STAR.

"Καλά τι έκανε και βάλθηκαν να την αφήσουν φτωχή στους πέντε δρόμους" με αγωνία θα ρωτάς. Καλά ρε συ, ξέχασες πως φέρθηκε στο STAR αυτή κι ο αρραβωνιάρης της ο Λαβίδας; Δεν ήταν η πρώην "Miss reality" να παρουσιάσει το πρωινάδικο του σταθμού με αρχισυντάκτη τον καλό της και -στην κυριολεξία- την τελευταία στιγμή την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια; Λογικά πρέπει να το θυμάσαι. Στον Ταύρο πάντως δε λένε να το ξεχάσουν και δικαιολογημένα. Καλή και χρυσή η Σία μας, αγαπητή σε όλους τους περιφρονημένους και κατατρεγμένους από την άτιμη την κοινωνία, όμως δεν έπρεπε να φερθεί έτσι. Παρατάνε σύξυλους τόσους ανθρώπους στην πρεμιέρα της εκπομπής; Κι εντάξει τους συναδέλφους της δεν τους σκέφθηκε, τους χιλιάδες ανά τον κόσμο - θα ήταν satellite η εκπομπή - φαν της δεν τους υπολόγισε καθόλου; Μαυροπρόσωπους τους έβγαλε, με σκυμμένα κεφάλια προχωρούσαν οι άνθρωποι, από τη ντροπή τους που ανήκαν στο φαν κλαμπ της νεαράς.

Τέλος πάντων, στα του δικαστηρίου τώρα. Το παραπάνω μεγάλο ποσό αφορά διαφυγόντα κέρδη του σταθμού που προκλήθηκαν από την αδικαιολόγητη αποχώρηση του ζεύγους. Επιπλέον, τους επιβάλλονται, άλλα 50 μύρια ως αποζημίωση για ηθική βλάβη (προσβολή της επαγγελματικής υπόληψης και του επιχειρηματικού μέλλοντος του σταθμού). Εμ, εδώ που τα λέμε λίγο το 'χεις να σου φύγει τέτοιο αστέρι μέσα από τα χέρια σου και με αυτόν τον τρόπο. Τον παθαίνεις το νευρικό κλονισμό θες δε θες. Η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς πρόκειται να ακολουθήσει η αγωγή που έχουν ετοιμάσει οι δικηγόροι του καναλιού.

Έτσι που λες Έβελυν έχουν τα πράγματα με το ζευγάρι, το οποίο τον τελευταίο καιρό ζει δραματικές στιγμές. Αν και μεταξύ μας, μη γίνει λόγος πουθενά, η Λιαροπούλου με την SLK που αγόρασε από χρήματα του STAR "οργώνει" όποτε μπορεί την παραλιακή. Και καλά κάνει, τέτοιο μηχάνημα και να μην το επιδείξει;