Τα μάζεψε κι έφυγε η Ευρυδίκη

10.05.2001
Γιώργο καλησπέρα. Τόσες μέρες με είχες φάει γιατί δε σου γράφω για τον Σφακιανάκη. Σήμερα, λοιπόν έχω κάτι από Νότη, αλλά θα το αναφέρω στο τέλος, διότι πολύ φοβάμαι ότι θα πετάξεις το γράμμα στον κάλαθο των αχρήστων, όπως τις προάλλες. Χαμός έγινε στα "Αστέρια", Γιώργο μου!
Γιώργο καλησπέρα.


Τόσες μέρες με είχες φάει γιατί δε σου γράφω για τον Σφακιανάκη. Σήμερα, λοιπόν έχω κάτι από Νότη, αλλά θα το αναφέρω στο τέλος, διότι πολύ φοβάμαι ότι θα πετάξεις το γράμμα στον κάλαθο των αχρήστων, όπως τις προάλλες. Χαμός έγινε στα "Αστέρια", Γιώργο μου! Κι όχι με το υπάρχον σχήμα, Βοσκόπουλος - Ρόκκος. Αυτοί μια χαρά αγαπημένοι είναι. Με τους άλλους δημιουργήθηκε το πρόβλημα, αυτούς που πρόκειται να διαδεχθούν τους προαναφερθέντες. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στις 8 Ιουνίου, αν έχεις ακούσει πρόκειται να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους ο Πανταζής, η Σαμπρίνα, η Λαζοπούλου (ναι η Ίνα) και ο Μαντάς. "Ωραία και σκοτώθηκαν μεταξύ τους;" θα σκεφτείς. Αυτοί οι συγκεκριμένοι, όχι. Με άλλους έγινε η "σύρραξη". Αρχικά Τζόρτζ στο σχήμα ήταν η Ευρυδίκη και οι ΟΝΕ. Μόλις, όμως, έγινε γνωστό ότι συμφώνησε ο Παπαργυρόπουλος με τη Σαμπρίνα και τη Λαζοπούλου το Ευρυδικάκι τα μάζεψε κι έφυγε.

Σου λέει "Σιγά μην άδω στο ίδιο κέντρο με αυτές, δε σφάξανε". Δεν το είπε ακριβώς έτσι, αλλά σίγουρα έγινε "Τούρκα". Αυτό να σου πω στην αρχή δεν το καταλάβαινα, μετά όμως δικός μου άνθρωπος, γνώστης της Show biz απέδωσε το γεγονός στο Show. Μου εξήγησε, δηλαδή, ότι και τα τρία κορίτσια προσφέρουν θέαμα, οπότε δε χωρούσαν όλες στο ίδιο σχήμα. Σα να λέμε "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι".

Αφού, λοιπόν την έκανε η Ευρυδίκη την ακολούθησαν κατά πόδας οι ΟΝΕ. Τα αγόρια αν έχεις υπόψη σου έχουν φιλική σχέση με την αοιδό. "Και καλά αν αυτή πέσει στο γκρεμό, θα τη μιμηθούν;" ίσως να απορείς. Όχι, αλλά οι ΟΝΕ συνεργάζονται στενά με τον Γιώργο Θεοφάνους, τον άντρα της Ευρυδίκης και μόνο από υποχρέωση την έκαναν κι αυτοί.

Ας σου πω τώρα για τον Νοτάκο. Δεν είναι τίποτε το σπουδαίο, μη φανταστείς. Απλά όταν είχε πάει στο κλείσιμο του "Fever", επισκέφθηκε τη Βίσση στο καμαρίνι της, όπου είχαν εγκάρδια συνομιλία. Για να μη λένε μερικοί πως είναι στα "μαχαίρια" και τα λοιπά. Στης Καιτούλας της Γαρμπή η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν πήγε.