Στο χειρουργείο η Άντζελα

10.05.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, εκεί που καθόμουν αμέριμνη στο γραφείο και γελούσα με Λευτέρη και σία, πέφτει στα χέρια μου ένα δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με την Άντζελα (τη Δημητρίου). Τα γέλια κόπηκαν μαχαίρι, διότι όλοι μας είμαστε μεγάλοι φαν της και το ενδιαφέρον μας "χτύπησε" κόκκινο. Βλέπεις το δημοσίευμα είχε να κάνει με την υγεία της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί που καθόμουν αμέριμνη στο γραφείο και γελούσα με Λευτέρη και σία, πέφτει στα χέρια μου ένα δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με την Άντζελα (τη Δημητρίου). Τα γέλια κόπηκαν μαχαίρι, διότι όλοι μας είμαστε μεγάλοι φαν της και το ενδιαφέρον μας "χτύπησε" κόκκινο. Βλέπεις το δημοσίευμα είχε να κάνει με ην υγεία της.

Η αοιδός, Σώτο μου, μπήκε εσπευσμένα την Τετάρτη στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί στα πόδια της. Έπρεπε, λέει να της αφαιρέσουν ένα κόκαλο. Το πρόβλημα προκλήθηκε κυρίως από τα ψηλά τακούνια που φοράει επί καθημερινής βάσεως η "Lady". Ξέρεις τι βάσανο είναι αυτό; Μπορεί να σου προσδίδουν κύρος και πόντους, όμως η ταλαιπωρία που προκαλούν στα πόδια σου δεν περιγράφεται. Άσε Σώτο μου, αυτές είναι οι θυσίες, όταν είσαι σταρ.

Το χορό πάλι που τον πας; Κάθε μέρα διένυε χιλιόμετρα επί πίστας η Άντζελα. Και να οι φιγούρες και να τα ακροβατικά, ήρθαν τα πόδια της και καταπόνησαν. Και να φανταστείς ότι η Δημητρίου είναι άτομο αθλητικό, κουβάδες ιδρώτα χύνει κάθε μέρα στα γυμναστήρια. Ωστόσο το κακό εγένετο, αλλά ευτυχώς γι' αυτήν και για μας τους φαν της είναι περαστικό και σύντομα θα επιστρέψει στις αθηναϊκές πίστες. Τώρα αν θα ξανακάνει τα ίδια σκέρτσα δεν το γνωρίζω, αλλά μια αοιδός του βεληνεκούς της δε δύναται να είναι ωσάν ξύλο ξερό πάνω στη σκηνή.

Έτσι, με το που θα βγει από το "Ερρίκος Ντυνάν", θα κάνει τις απαραίτητες θεραπείες και κυρίως θα ξεκουραστεί, προκειμένου να γίνει "περδίκι". Και να μπορέσει, δηλαδή, να ξαναφορέσει τις πανύψηλες Prada και Gucci γόβες της. Να σου πω επίσης, ότι δίπλα στην αοιδό βρίσκονται τα παιδιά της και ο αγαπημένος της Νουράι. Ο Αρμένης κοσμηματοπώλης, σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει.