Χωρίζει η Μαντόνα!

11.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γι ακόμη μία φορά φουντώνουν οι φήμες ότι η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι χωρίζουν, μόνο που τώρα φαίνεται πως έχουν αρκετή δόση αλήθειας. Η «Βασίλισσα της Ποπ» σε πρόσφατη νυχτερινή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γι ακόμη μία φορά φουντώνουν οι φήμες ότι η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι χωρίζουν, μόνο που τώρα φαίνεται πως έχουν αρκετή δόση αλήθειας. Η «Βασίλισσα της Ποπ» σε πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο «συνελήφθη» να μη φοράει τη βέρα της, ενώ προκάλεσε πολλά σχόλια η κίνηση της να δείξει με τρόπο στους φωτογράφους το δάχτυλο της, από το οποίο απουσίαζε η βέρα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από εφτά χρόνια γάμου, που η Μαντόνα δε φοράει τη βέρα και μπορεί σε άλλα ζητήματα η «βασίλισσα» να είναι προχώ, στο θέμα του γάμου της με τον Γκάι είναι παραδοσιακή. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η αοιδός γιόρτασε την υιοθεσία του Ντέιβιντ κι επίσημα ουχί με τον σύζυγο - όπως θα περίμενε κανείς - αλλά με την κολλητή της, Γκουίνεθ Πάλτροου.

Και μέσα σε όλα αυτά, δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μαντόνα προσέλαβε γνωστό δικηγόρο για το διαζύγιο της με τον Ρίτσι, ο οποίος μετά την εμφάνιση τους στο φεστιβάλ των Καννών είναι άφαντος. Και στις Κάννες μη νομίζεις, λίγο να τον παρατηρούσες, θα καταλάβαινες ότι ήταν στα χαμένα. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι είναι σε διάσταση από τις αρχές του χρόνου και κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια, αλλά έβγαζαν προς τα έξω την εικόνα του ευτυχισμένου ζεύγους, επειδή εκκρεμούσε η υιοθεσία του Ντέιβιντ και η Μαντόνα φοβόταν μήπως ένας χωρισμός δημιουργούσε προβλήματα στη διαδικασία.

Τώρα, όμως, που η ιστορία είχε αίσιο τέλος, δεν υπάρχει λόγος να είναι μαζί. Πάντως, φίλοι τους υποστηρίζουν ότι η Μαντόνα και ο Γκάι σκοπεύουν να χωρίσουν χωρίς τσακωμούς και παρατράγουδα, για το καλό των παιδιών τους, Λούρδη και Ρόκο.