"Μα δεν τελειώσανε" Ρέμος - Μακρυπούλια!

11.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε. Τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε». Πόσες φορές έχουμε τραγουδήσει το άσμα του Αντώνη Ρέμου γι αυτόν και την Ζέτα Μακρυπούλια;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε. Τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε». Πόσες φορές έχουμε τραγουδήσει το άσμα του Αντώνη Ρέμου γι αυτόν και την Ζέτα Μακρυπούλια; Χμ. Αρκετές, οπότε ακόμη μία φορά δεν βλάπτει. Άντε, πάμε αγαπημένε μου. «Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε». Όπως κατάλαβες, το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί κι αν βρεις τι νούμερο επανασύνδεση είναι η τελευταία κερδίζεις... παγωτό χωνάκι!

Η είδηση ότι Αντώνης και Ζέτα τα ξαναβρήκαν ήταν έκπληξη για εμάς, όχι όμως και για τους φίλους τους, οι οποίοι πίστευαν ότι μία μέρα θα γινόταν και αυτό. Η επανασύνδεση δεν μετρά πολλές μέρες και φαίνεται πως το πρώτο βήμα έκανε ο Αντώνης, ο οποίος από τον περασμένο Σεπτέμβριο που χώρισαν δε σταμάτησε να σκέφτεται την Ζέτα και να ελπίζει σε μία επανασύνδεση.

Κι αυτή, όμως, δεν είχε αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο, λέγοντας σε συνεντεύξεις ότι ο Ρέμος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο γι αυτήν. Αλλά μέχρι να φτάσει στο σημείο το πρώην ζευγάρι να τα ξαναβρεί, η Μακρυπούλια το έριξε στην εργασιοθεραπεία, στο clubbing με φίλους, αλλά είχε και τις γνωριμίες της, αφού δημοσιεύματα την ήθελαν να βγαίνει πρώτα με το Νίκο Μπάρλο και τώρα τελευταία με τον Χρήστο Χολίδη.

Αλλά σαν του Ρέμου την αγκαλιά πουθενά, ο οποίος Αντώνης όλους αυτούς τους μήνες το έριξε απλά στην εργασιοθεραπεία, λιγότερο στο clubbing και καθόλου στο φλερτ, αφού δεν είχε ακουστεί κάτι για τον αοιδό. Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι βγήκε για φαγητό με φίλους και όσοι τους είδαν, έχουν να λένε για το πόσο αγαπημένοι έδειχναν και πόσο διαχυτικοί ήταν μεταξύ τους. Άντε αυτή τη φορά να κρατήσει η σχέση τους και να ανέβουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι όπως λένε κάποιοι, σύντομα θα γίνει και αυτό, αφού ο Ρέμος θέλει πολύ να παντρευτεί την αγαπημένη του. Έχει και την ευχή της μάνας του, που θέλει την Ζέτα και μόνο την Ζέτα για νύφη της.