Η τραγική ιστορία του Γιάννη Παπαμιχαήλ!

03.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την τραγική ιστορία που ζει τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε η σύλληψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ, το βράδυ της Κυριακής. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ συνελήφθη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την τραγική ιστορία που ζει τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε η σύλληψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ, το βράδυ της Κυριακής. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος των Μελισσίων - που ο ίδιος κάλεσε για βοήθεια στο σπίτι του - έχοντας στην κατοχή 2,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 50 υπνωτικά χάπια κι ένα όπλο του οποίου η άδεια είχε λήξει από το 2000.

Κι αυτό είναι το «κερασάκι στην τραγική ιστορία του Παπαμιχαήλ, ο οποίος - σύμφωνα με τον δικηγόρο του - τον τελευταίο καιρό είναι μόνος του, οι φίλοι των γονιών του έχουν απομακρυνθεί από δίπλα του, ενώ οι σχέσεις του με τους συγγενείς του - και κυρίως με τα αδέλφια της μητέρας του - βρίσκονται στο χειρότερο σημείο. Ειδικά, με τους τελευταίους, το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα λόγω της βιογραφίας που ετοιμάζει ο Γιάννης για την Αλίκη και πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά. Ο μόνος άνθρωπος που στέκεται δίπλα του είναι η οικονόμος της γιαγιάς του.

Ακόμη και η σχέση του με γνωστό μοντέλο δε στάθηκε δυνατή να τον βοηθήσει με τους «δαίμονες» που παλεύει τα τελευταία χρόνια, ενώ δημοσιεύματα θέλουν η σχέση να τελείωσε πριν λίγες μέρες. Ο δικηγόρος του δήλωσε πως ο πελάτης του είναι περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών, ενώ τα χάπια τα παίρνει κατόπιν συνταγής γιατρού, επειδή ο Παπαμιχαήλ αντιμετωπίζει προβλήματα με τον ύπνο και μάλιστα βλέπει «σκιές» να τον κυνηγούν.