Συνελήφθη για ναρκωτικά γιος γνωστών ηθοποιών!

02.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε μεγάλες περιπέτειες μπήκε ο γιος δύο πολύ γνωστών ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου, που έχουν φύγει από τη ζωή, αφού ο εν λόγω κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοφορία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε μεγάλες περιπέτειες μπήκε ο γιος δύο πολύ γνωστών ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου, που έχουν φύγει από τη ζωή, αφού ο εν λόγω κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοφορία. Η περιπέτεια του μονάκριβου γιου των δύο ηθοποιών ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία να πάει στο σπίτι του στα βόρεια προάστια, επειδή απειλείτο η ζωή του από έναν αλλοδαπό.

Μάλιστα, κατονόμασε τον αλλοδαπό. Όταν η αστυνομία έφθασε στο σπίτι του, εκείνος πίστευε πως επρόκειτο για τον αλλοδαπό που τον απειλούσε κι εμφανίσθηκε μπροστά τους με όπλο. Οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που έκαναν στο σπίτι του, βρήκαν 2,5 γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ ανακάλυψαν ότι είχε λήξει η άδεια οπλοφορίας, εδώ και πολύ καιρό.

Ο γιος των ηθοποιών συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω απασχολεί τον Τύπο. Μόνο που τότε ήταν για διαφορετικούς λόγους, κυρίως οικογενειακούς, ενώ το όνομα του ακούγεται και πάλι έντονα τις τελευταίες μέρες. Πάντως, στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει, ούτε ακουστεί το όνομά του με ναρκωτικά.