Της φυλακής τα σίδερα είναι και για τη Ναόμι;

30.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες, αλλά και για μαύρες γαζέλες, που έχουν νεύρα, πολλά νεύρα. Όπως καλή ώρα η Ναόμι Κάμπελ, η οποία κινδυνεύει με φυλάκιση έξι μηνών
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες, αλλά και για μαύρες γαζέλες, που έχουν νεύρα, πολλά νεύρα. Όπως καλή ώρα η Ναόμι Κάμπελ, η οποία κινδυνεύει με φυλάκιση έξι μηνών, εξαιτίας του επεισοδίου με αστυνομικό που είχε πριν ένα μήνα στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου. Η Ναόμι τότε σε έξαλλη κατάσταση, επειδή είχε χάσει δύο από τις βαλίτσες της επιτέθηκε, σε αστυνομικό, ενώ με τις φωνές της προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο.

Τώρα ήρθε η ώρα το 39χρονο ευέξαπτο μοντέλο να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες από την ανάρμοστη συμπεριφορά της, ενώ στις 5 Ιουνίου θα γίνει το δικαστήριο και τότε θα ξέρει αν θα φορέσει τη ριγέ στολή και θα περάσει έξι ολόκληρους μήνες στην ψειρού. Άσε, που θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων, αλλά μικρό το κακό μπροστά σε αυτά που την περιμένουν.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι εκνευρίστηκε λιγουλάκι, επειδή έχασε δύο βαλίτσες. Ωστόσο, η αστυνομία και οι άνθρωποι του αεροδρομίου έχουν διαφορετική γνώμη, υποστηρίζοντας ότι το μοντέλο χρησιμοποίησε την «επωνυμία» της για να έχει καλή μεταχείριση κι όταν είδε ότι δεν περνάνε αυτά, έγινε έξαλλη. Πολύ έξαλλη. Άσε, που η British Airways - η εταιρεία που πετούσε εκείνη τη μέρα - έβαλε τη Ναόμι Κάμπελ στη μαύρη λίστα και της απαγόρεψε να πετάξει ξανά στο μέλλον με πτήση της εταιρείας.