Η Χάντσον τον "κέρασε" ξανά φαρμάκι!

30.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι ο Όουεν Γουίλσον από τα νέα ότι η πρώην αγαπημένη του, Κέιτ Χάντσον βρήκε αμέσως παρηγοριά στην αγκαλιά του Λανς Αρμστρονγκ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι ο Όουεν Γουίλσον από τα νέα ότι η πρώην αγαπημένη του, Κέιτ Χάντσον βρήκε αμέσως παρηγοριά στην αγκαλιά του Λανς Αρμστρονγκ. Μιλάμε ότι ο Όουεν είναι «heartbroken» για «heartbroken» και οι δικοί του άνθρωποι ανησυχούν, μήπως αυτός κάνει ξανά καμιά τρέλα.

Θα θυμάσαι τον περασμένο Αύγουστο, που έκοψε τις φλέβες του, επειδή έμαθε ότι τότε η Χάντσον είχε βρει πάλι νέο αγαπημένο. Δεν βάσταξε να βλέπει φωτογραφίες τους πότε σε τρυφερές στιγμές και πότε να βολτάρουν και είπε να βάλει τέρμα στη ζωή του. Αυτά σκέφτονται τώρα οι δικοί του και ανησυχούν πολύ με την περίπτωση του, αφού ο Όουεν - παρόλο που εκείνος διέλυσε τη σχέση τους - έχει πάρει βαριά το νέο δεσμό της Χάντσον.

Αν σκεφτείς, δε, την «βεντέτα» που έχει με τον Αρμστρονγκ - στο παρελθόν και οι δύο είχαν σχέση με την Σέριλ Κρόου - τότε καταλαβαίνεις πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ο αδελφός του, Λουκ τον βγάζει συνέχεια έξω και προσπαθεί να τον κάνει να ξεχαστεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει κάτι. Η διάθεση του δεν φτιάχνει με τίποτε, ενώ η Χάντσον αυτή τη φορά δε δείχνει να σκάει και πολύ. Πάντως, κοινοί τους φίλοι λένε ότι το πρώην ζευγάρι αγαπιέται ακόμη, αλλά είναι πολύ εγωιστές για να το παραδεχτούν. Τέλος πάντων, οι κοινοί φίλοι δεν παίρνουν για καλό ή για κακό όλα τα ξυραφάκια από το σπίτι του Όουεν;