Όταν η Μάρω συνάντησε την Κατερίνα!

30.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι γίνεται όταν η Μάρω Λύτρα βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με την Κατερίνα Παπουτσάκη; Δυστυχώς, για τους παρευρισκόμενους στον χώρο, απολύτως τίποτα. Ούτε μαλλί τραβάνε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι γίνεται όταν η Μάρω Λύτρα βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με την Κατερίνα Παπουτσάκη; Δυστυχώς, για τους παρευρισκόμενους στον χώρο, απολύτως τίποτα. Ούτε μαλλί τραβάνε, ούτε φονικά βλέμματα ανταλλάζουν, ούτε ένα τάχα μου δήθεν σπρωξιματάκι δε ρίχνουνε, να έχουμε να σχολιάζουμε. Σνιφ, σνιφ.

Η πρώην και η νυν του Κώστα Καραφώτη βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στο πάρτι της ταινίας «Sex and the city» και η αμηχανία τους όταν αντίκρισε η μία την άλλη ήταν έκδηλη. Όχι, ο Καραφώτης δεν ήταν εκεί και είναι κρίμα, γιατί η ατμόσφαιρα θα ήταν ακόμη πιο... ωραία. Φαντάσου σκηνικό, οι τρεις τους στο ίδιο roof garden. Ποιος θα πήδαγε πρώτος από το roof, θα σε γελάσω.

Πάντως, οι δύο κυρίες μήτε που σκέφτηκαν αυτή τη λύση. Κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ κάθισαν σε διαφορετικές παρέες και προσπάθησαν να απολαύσουν τη βραδιά. Όσο γίνεται αυτό, μετά από τέτοια συνάντηση... γιγάντων. Έτσι, η Κατερίνα κάθισε στην παρέα των ηθοποιών έχοντας δίπλα της τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Ζέτα Δούκα, ενώ η Μάρω δεν άφησε λεπτό από δίπλα της τον φίλο της και συμπαίκτη στο Fame Story, Νίκο Μίχα.