Οι... λεσβιακές περιπέτειες της Λόχαν!

29.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιο είναι το νέο αγαπημένο κουτσομπολιό στο Χόλιγουντ και όλοι ασχολούνται με αυτό; Η Λίντσι Λόχαν κι αν η νεαρή ηθοποιός στα 20 της χρόνια την είδε... λεσβία!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιο είναι το νέο αγαπημένο κουτσομπολιό στο Χόλιγουντ και όλοι ασχολούνται με αυτό; Η Λίντσι Λόχαν κι αν η νεαρή ηθοποιός στα 20 της χρόνια την είδε... λεσβία! Αφού πρώτα κατέβαζε «ντάνες» την τεκίλα, έπινε τα χάπια λες και είναι καραμέλες με γεύση φράουλα και μπαινόβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης. Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς, όλοι μιλάνε για τις νέες ερωτικές περιπέτειες της Λόχαν με την καινούργια «κολλητή» της.

Βούιξαν οι Κάννες με τα δύο κορίτσια, τα οποία στο πάρτι του Πιφ Ντίντι δεν σταμάτησαν να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται και να χαϊδεύουν η μία την άλλη. «Talk of the town» έγιναν κι άσε εσύ την Αντζελίνα Τζολί να περιφέρεται με την κοιλιά τούρλα και το τσούρμο πιτσιρίκια να τρέχουν ξοπίσω τους. Ή άσε την Κέιτ Χάντσον να ξεμοναχιάζεται με τον Λανς Αρμοστρονγκ στις τουαλέτες των κλαμπ. Η Λόχαν με ένα γαλλικό φιλί - ε στις Κάννες βρίσκονταν, τι θα της έδινε - κατάφερε να στρέψει πάνω της τα φλας και να έχουμε πάλι λόγο να ασχοληθούμε μαζί της.

Γιατί, η αλήθεια είναι πως η νεαρή ηθοποιός μόνο με σκάνδαλα μας απασχολεί. Η νέα «κολλητή» της είναι γνωστή dj στην Αμερική , λέγεται Samantha Ronson, ενώ γνωρίστηκαν σε κλινική αποτοξίνωσης. Οπότε καταλαβαίνεις... κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Οι δυο τους βγαίνουν συνέχεια έξω, ενώ ο φακός τις είχε απαθανατίσει σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές, αλλά τότε δεν καταλάβαινες πολλά.

Έλεγες ότι μπορεί να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί, μπορεί να κουτσομπολεύουν κάποιον και διάφορα τέτοια, που δεν σου στέλνουν το μυαλό στο πονηρό. Τώρα, όμως, τα κορίτσια μας έβγαλαν από τον κόπο να αναλύσουμε την περίπτωση τους. Έριξαν το γαλλικό φιλί κι έξω από εδώ. Κι έχεις μετά τον πατέρα της Λόχαν να λέει, πως είμαστε «στενόμυαλοι» και «οπισθοδρομικοί» όσοι σκεφτόμαστε πονηρά για το βλαστάρι του και τη φίλη της. Ενώ αυτός που είναι... προοδευτικός την στέλνει στις κλινικές αποτοξίνωσης, λες και την πάει κάθε καλοκαίρι στην κατασκήνωση!