Η Λόπεζ μεγαλώνει μόνη τα δίδυμα!

02.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ σοβαρά έχει πάρει το ρόλο της μητέρας η Τζένιφερ Λόπεζ και παρόλο που κανείς δεν της το είχε ? καθότι μεγάλη ντίβα με τρελές απαιτήσεις ? η Λόπεζ στο μεγάλωμα των παιδιών είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ σοβαρά έχει πάρει το ρόλο της μητέρας η Τζένιφερ Λόπεζ και παρόλο που κανείς δεν της το είχε -καθότι μεγάλη ντίβα με τρελές απαιτήσεις -η Λόπεζ στο μεγάλωμα των παιδιών είναι όπως όλες οι μάνες του κόσμου. Αυτό αποκάλυψε ο σύζυγός της, Μαρκ Αντονι ο οποίος δε σταματάει λεπτό να θαυμάζει την Τζένιφερ.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως το ζευγάρι δεν έχει προσλάβει ακόμη νταντά και το μεγάλωμα των διδύμων έχουν αναλάβει αποκλειστικά οι ίδιοι. Ούτε καν οι γιαγιάδες και οι παππούδες. Να τους πιστέψουμε; Ο Άντονι επιμένει πως δεν είναι σαν άλλους σταρ του Χόλιγουντ και δεν θέλουν δίπλα στα παιδιά τους μία στρατιά από νταντάδες. Μην τα κακομάθουν κιόλας.

Βρε την Jlo που βγήκε... σεμνή και ταπεινή! Επειδή, όμως, είναι «μανίκι» το μεγάλωμα των διδύμων, το ζευγάρι έχει μοιράσει τις δουλειές και τις βάρδιες. Έτσι, η Λόπεζ έχει αναλάβει την πρωινή και ο Αντονι τη βραδινή. Όσο για τα κιλά που πήρε η λατίνα ντίβα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έχει χάσει κάποια με δίαιτα και πολύ γυμναστική, αλλά την ίδια δεν την απασχολεί και πολύ το θέμα, αφού την έχει δει πολύ μανούλα!