Γύρισε στον πρώην της η Τζολί

26.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, στην αγκάλη του πρώτου της συζύγου, Τζόνι Λι Μίλερ επέστρεψε η Αντζελίνα Τζολί, η οποία δηλώνει πλέον "καλός άνθρωπος" κάνοντας αγαθοεργίες.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Άμα ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει" τραγούδησε κάποτε ο Ντίμης Κόκοτας. "Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο" είπαν οι Πυξ - Λαξ και "Γύρισε κοντά μου αγάπη μου μεγάλη" τραγούδησε παλιότερα ο Ζαγοραίος. Από τα άνωθεν άσματα η Αντζελίνα Τζολί προτίμησε τα δύο τελευταία, επιστρέφοντας στην αγκάλη του πρώτου της συζύγου, Τζόνι Λι Μίλερ. Η επανασύνδεση της με τον Βρετανό ηθοποιό είναι γεγονός και μπορεί ο ίδιος να εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι δύο καλοί φίλοι, η Τζολι δεν κρύβει το ξανά φούντωμα του έρωτα τους.

Η αρχή έγινε το καλοκαίρι, όταν εκείνη χώρισε με τον δεύτερο σύζυγό της Μπίλι Μπομπ Θόρτον κι εκείνος με την αρραβωνιαστικιά του (αγνώστων λοιπών στοιχείων). Το πρώτο βήμα έκανε η Αντζελίνα, η οποία όπως δηλώνει ουδέποτε ξεπέρασε το διαζύγιο της με τον Τζόνι. Όταν λοιπόν χώρισε, το πρώτο άτομο που σκέφτηκε για να την παρηγορήσει ήταν ο πρώην της. Εκείνος στην αρχή ήταν διστακτικός - και αρραβωνιασμένος - όταν όμως χώρισε και αυτός την πήρε τηλέφωνο και το πρώτο ραντεβού κλείστηκε.

Σε ένα ακριβό ρεστοράν του Λονδίνου, όπου πήγαν, υπό το φως των κεριών, της απαλής μουσικής και των πιάτων με θαλασσινά συνειδητοποίησαν πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει ο ένας τον άλλον, αποφασίζοντας να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Έκτοτε είναι συνέχεια μαζί, αποφεύγοντας όμως διακριτικά τα φλας της δημοσιότητας. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει την Αντζελίνα να πιστεύει πως τούτη τη φορά η "συνταγή" θα πετύχει; Τότε που υπήρξαν παντρεμένοι - από το 1995 έως το 1999 - η διάσημη ηθοποιός ήτο πολύ νέα και άμυαλη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει στον σύζυγό της αυτά που ζητούσε.

Τώρα, έχει πια μεγαλώσει και ωριμάσει και όλα αυτά τα οφείλει στον θετό της γιο Μάντοξ, ο οποίος -όπως λέει - την έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Για του λόγου το αληθές, προσέφερε σε νοσοκομείο παίδων στο Λίβερπουλ το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 75 χιλιάδων δολαρίων, για την ανέγερση αντικαρκινικής πτέρυγας. Αυτό έγινε και ως ένδειξη ευχαριστίας στους γιατρούς, οι οποίοι είχαν να νοσηλέψει τον Μάντοξ όταν είχε υποστεί εγκαύματα από βραστό νερό πριν λίγους μήνες.