Κάποιος να μαζέψει την Ασπα

26.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, είπε κανείς στην Ασπα του Fame πως κάνοντας την "μέγαιρα" θα γίνει τρανή τραγουδίστρια και θα αποκτήσει τον σεβασμό όλων επειδή θα είναι αλλιώτικη από τις άλλες;
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Είπε κανείς στην Ασπα του Fame πως κάνοντας την "μέγαιρα" θα γίνει τρανή τραγουδίστρια και θα αποκτήσει τον σεβασμό όλων επειδή θα είναι αλλιώτικη από τις άλλες; Αν ναι, τότε σίγουρα την κορόιδευε, διότι η εν λόγω νέα με το να στάζει "χολή" για τους συμπαίκτες της το μόνο που έχει καταφέρει είναι να γίνει αντιπαθητική στην πλειοψηφία, με αποτέλεσμα ακόμη κι όταν ανοίγει το στόμα της να τραγουδήσει, να κλείνουν τα αυτιά τους φοβούμενοι μήπως αρχίσει και πάλι να τσιρίζει. Το βράδυ της Δευτέρας είχαμε ακόμη μία "κρίση" της, που ο ψυχολόγος - Ανδρέας αντί να την σταματήσει και να της δώσει ένα ποτήρι νερό να ηρεμήσει, την παρότρυνε να συνεχίσει το "θάψιμο".

Κατά το "βγάλε τα εσώψυχα σου να ανέβουν τα νούμερα της AGB" της έλεγε "συνέχισε, συνέχισε". Τι είπε στον Ανδρέα η Ασπα; Για την Φωτεινή - που αν μπορούσε θα την σουρομαδούσε - έπνεε μένεα κανονικά και με το νόμο. Το γεγονός ότι στο live έπαιξαν βίντεο που "εξυμνούσαν" την - πραγματικά - φωνάρα της δεν το άντεξε. Τι για τη φυλή της είπε - ως γνωστών είναι Αθίγγανη -, τι για αυταρέσκεια την κατηγόρησε και άλλα πολλά που άπαξ και πάει ποτέ για παϊδάκια στην Χασιά θα πρέπει να πάει μέσω Ελευσίνας. Η διαδρομή Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Μενίδι είναι πλέον απαγορευμένες ζώνες. Για την Ελεάννα είπε πως είναι η "προσωποποίηση της υποκρισίας", δήθεν τσαμπουκάς που τσιλιμπουρδίζει αριστερά και δεξιά.

"Κι εμείς κυρά μου έχουμε γκόμενο αλλά δεν κάνουμε έτσι" είπε και απορώ: υπάρχει αρσενικό σε τούτο τον τόπο που θα είχε γκόμενα την Ασπα; Αν ναι να του δώσουμε εκεί πέρα ένα "βραβείο υπομονής". Με τη φόρα που είχε πάρει μίλησε και για τα "κολλητάρια" της Νότη - Σωκράτη, τους οποίους σιγά μη δεν κατηγορούσε. Για τον πρώτο τον οποίο, όπως σημείωσε αγαπάει, είπε πως δεν μιλάει επειδή επηρεάζεται από τους απ' έξω για να έχει την εικόνα του καλού παιδιού (σκέψου να μην τον αγαπούσε τι θα έλεγε), ενώ στον δεύτερο της τη δίνει επειδή τα έχει με όλους καλά. Αφού τα είπε και ξεσπάθωσε ο ψυχολόγος - Ανδρέας τη ρώτησε αν σκέφτεται να φύγει. Δυστυχώς για εμάς η απάντηση που έδωσε ήταν ένα μεγάλο "Όχι". Δεν θέλει λέει να κάνει την χάρη σε αυτές που τη ζηλεύουν. Κι ερωτώ εγώ τώρα: σε εμάς που δεν την ζηλεύουμε, αλλά δεν αντέχουμε να την ακούμε... γιατί δεν κάνει την χάρη να σηκωθεί να φύγει; Και μια παράκληση προς τον κ. Γούναρη: δώστε της να πει ένα ζεμπέκικο μπας και είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω όλο μου τον οβολό για να την ψηφίσω να φύγει. Ακόμη κι αν είναι συνυποψήφια με την Νταϊάνα. Για τέτοια απελπισία μιλάμε!