Η γυμνή φωτογράφηση του Κωστέτσου

26.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η είδηση της εβδομάδας είναι ασυζητητί η γυμνή φωτογράφηση του Βασίλειος Κωστέτσου, ο οποίος ενθουσιασμένος περιμένει να αφήσει άφωνο κόσμο και κοσμάκη με το αποτέλεσμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η είδηση της εβδομάδας είναι ασυζητητί η γυμνή φωτογράφηση του Βασίλειος Κωστέτσου, ο οποίος ενθουσιασμένος περιμένει να αφήσει άφωνο κόσμο και κοσμάκη με το αποτέλεσμα. Αυτό σίγουρα θα το πετύχει, αν κρίνω από την μικρή γεύση που πήραμε από το βίντεο που έπαιξε στης Τατιάνας. Ο Βασίλειος, όπως ακριβώς τον γέννησε η μάνα του - με τη διαφορά ότι εδώ είναι τίγκα στην χρυσόσκονη - παίρνει πόζα πάνθηρα και με περηφάνια πλασάρει εαυτόν ως τον πρώτο Έλληνα που τολμά.

Η εν λόγω φωτογράφηση έγινε για λογαριασμού γνωστού περιοδικού και από μέρα σε μέρα ο γυμνός Κωστέτσος θα "κρεμαστεί" στα περίπτερα. Όπως είπε ο ίδιος, η ιδέα έπεσε στο τραπέζι εντελώς στο φιλικό και μεταξύ πλάκας. Την έριξε ο ίδιος, με τους φίλους του να τον παίρνουν στα σοβαρά καθώς εδώ μιλάμε για "μεγάλο τόλμημα". Μέχρι να πάει στο στούντιο και να...απογυμνωθεί (κοινώς να τσιτσιδωθεί) τους...έψησε το ψάρι στα χείλη, αφού μετάνιωνε ξανά και ξανά. Το "ναι" το είπε τελικά, διότι το καλοσκέφτηκε το πράγμα και κατέληξε στο συμπέρασμα πως "ένα τέτοιο ωραίο σώμα, είναι κρίμα και άδικο να μην το δει όλη η Ελλάδα".

Τώρα καμαρώνει περήφανα πως είναι ο πρώτος άνδρας που τόλμησε δίνοντας συγχρόνως το σύνθημα: "αρσενικά του τόπου εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Βασίλειος, δηλαδή εγώ". Να κάνω, όμως, μία απαραίτητη σημείωση: λίγα χρόνια πριν τσίτσιδος είχε φωτογραφηθεί ο τότε τσιγγάνος Μάρκος στους "ψίθυρους καρδιάς", Μιχάλης Ιατρόπουλος. Με τη διαφορά ότι ο εν λόγω ηθοποιός δεν είχε πάρει πόζα ο άνδρας - πάνθηρας. Τη φωτογράφηση συνοδεύει και μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την οποία ο γνωστός σχεδιαστής, τηρεί σιγή ιχθύος καθώς θέλει να προκαλέσει μία και καλή τα πολλαπλά εγκεφαλικά. Ίδωμεν.