Ξανά αρχηγός η Ελένη

27.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μέρες...πολυεθνικής θα ξαναζήσει η Φάρμα μετά την ανάδειξη της "πολυεθνικούς" Ελένης σε αρχηγό. Ο κυρ Κώστας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρες...πολυεθνικής θα ξαναζήσει η Φάρμα μετά την ανάδειξη της "πολυεθνικούς" Ελένης σε αρχηγό. Ο κυρ Κώστας εκτιμώντας και θαυμάζοντας το πνεύμα της εν λόγω νέας, της απέδωσε την τιμή της "μεγάλης Φαρμάρχισσας" προς μεγάλη ευχαρίστηση της ιδίας και μικρής απογοήτευσης των συμπαικτών της. Βλέπεις, ο καιρός που ήταν αρχηγός και τους είχε κάνει την ζωή ποδήλατο, σωστά στρατιωτικά τους είχε τους δύσμοιρους αγρότες, δεν τους έχει φύγει από το μυαλό και σαν άκουσαν τα μαντάτα οι μνήμες του παρελθόντος ξαναζωντάνεψαν.

Αυτή τη φορά, πάντως η Ελένη δεν έχει πάρει τόσο αυστηρά το θέμα και το πρώτο πράγμα που την απασχόλησε ήταν ο μονομάχος. Από την διαδικασία εξαίρεσε αμέσως αμέσως την Ειρήνη, την Αννα και βεβαίως βεβαίως τον Αλέξη. Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο -τα ξέρω όλα - Γιάννης, ο οποίος κάθεται το στομάχι της αρχηγού.

Εδώ, όμως, το δίλημμα είναι μεγάλο: να τον επιλέξει, να μονομαχήσει με τον Αλέξη και να πάρει δρόμο ή να τον αφήσει μήπως και "σπάσει ο διάολος το ποδάρι του" και χάσει ο Αλέξης; Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, ο Γιάννης θα τους μείνει αμανάτι μέχρι το τέλος καθώς θα είναι ο μοναδικός άντρας. Μιλάμε για μεγάλη πίκρα γι αυτό και η Ελένη προσανατολίζεται και προς γυναίκα μεριά. Ίδωμεν.