Χωρίζουν Κέιτζ - Πρίσλεϊ

27.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, δεν πρόλαβαν καλά καλά να περάσουν τα πρώτα μέλια του γάμου τους και ο Νίκολας Κέιτζ με την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έχουν βάλει μπρος το διαζύγιο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Δεν πρόλαβαν καλά καλά να περάσουν τα πρώτα μέλια του γάμου τους και ο Νίκολας Κέιτζ με την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έχουν βάλει μπρος το διαζύγιο. Τα νέα του χωρισμού τους έπεσαν ωσάν κεραυνός εν αιθρία στο Χόλιγουντ καθώς κανείς δεν περίμενε πως το τόσο αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι, θα χώριζε τα τσανάκια του τόσο γρήγορα. Όχι, ότι έβαζαν το χέρι τους στην φωτιά ότι οι δυο τους θα περνούσαν μαζί το υπόλοιπο του βίου τους. Αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια, άντε και με τους κοινούς θνητούς, πάντως όχι στο Χόλιγουντ.

Την αίτηση διαζυγίου την κατέθεσε ο Κέιτζ την Δευτέρα, δύο μέρες ακριβώς μετά την δημόσια εμφάνιση τους σε πρεμιέρα ταινίας, όπου οι δυο τους πιασμένοι χεράκι χεράκι σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια εισήλθαν στον χώρο. Και είναι να απορεί κανείς με αυτούς τους διάσημους, πως καταφέρνουν τη μία να δείχνουν αγαπημένοι και την άλλη να παίρνουν διαζύγιο. Ο γνωστός ηθοποιός τηρεί σιγή ιχθύος και όσοι τον ρωτούν γιατί χωρίζουν, προτιμά να ποιεί την νήσαν (κοινώς να κάνει την πάπια). Σε αντίθεση με την Πρίσλεϊ, η οποία είναι λαλίστατη τονίζοντας πως ο γάμος τους ήταν "ένα τεράστιο λάθος". Και συμπληρώνει πως δεν έπρεπε να παντρευτούν με το που επανασυνδέθηκαν (είχαν ξαναχωρίσει στο παρελθόν) , αλλά να περίμεναν να δουν πως θα εξελιχθεί η σχέση τους.

Το διαζύγιο θα βγει κοινή συναινέσει και αιτία είναι "οι αγεφύρωτες διαφορές". Λέγεται, πως ο Νίκολας τα "πήρε κρανίο" με την σύζυγό του, επειδή αυτή δεν ήθελε να κάνουν παιδί και να μεγαλώσουν τη φαμίλια τους. Η Λίζα Μαρί έχει ήδη δύο παιδιά από τον γάμο της με τον μουσικό Danny Keogh κι ένα τρίτο δεν ήταν και το καλύτερο της. Ο γάμος τους έγινε τον Αύγουστο σε μία ρομαντική τελετή στην Χαβάη, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Να σημειωθεί πως και για τους δύο αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο στο ενεργητικό τους (νέοι είναι έχουν μέλλον μπροστά τους και γι άλλα). Ο Κέιτζ χώρισε πριν δύο χρόνια με την Πατρίτσια Αρκέτ και λίγο παλιότερα με την μητέρα του γιου του, ενώ η Πρίσλεϊ είχε παντρευτεί κάποτε και τον Μάικλ Τζάκσον σε έναν γάμο που πολλοί λένε πως ήτο λευκός σαν το χιόνι.