Οριστικός χωρισμός Κάρτσωνα - Κωνσταντίνου

27.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, το έφεραν από εδώ, το πάλεψαν από εκεί, τελικά αφού είδαν και απόειδαν η Νίκη Κάρτσωνα και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου αποφάσισαν να δώσουν - οριστικό αυτή τη φορά - τέλος στη σχέση τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το έφεραν από εδώ, το πάλεψαν από εκεί, τελικά αφού είδαν και απόειδαν η Νίκη Κάρτσωνα και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου αποφάσισαν να δώσουν - οριστικό αυτή τη φορά - τέλος στη σχέση τους. Η απόφαση τους ήτο πράγματι δύσκολη και για τους δυο καθότι επρόκειτο περί δύο ερωτευμένων νέων, τους οποίους πολλοί ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, όπως λέγεται και ακούγεται από πολλούς, στην περίπτωση τους δεν ίσχυσε το "σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός" και τα...μεγάλα μέσα επιστρατεύτηκαν για τον χωρισμό τους.

Αιτία ήταν η κακή απόδοση του "Μιχαλάκη είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα" στο γήπεδο. Η γκρίνια δεν άργησε να έρθει, με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να αποδίδουν το "σούρσιμο" του ειδώλου τους στα γήπεδα, στην γνωστή μοντέλα. Τα συνθήματα για την Κάρτσωνα έδωσαν και πήραν στην Λεωφόρο και οι πρώτοι καβγάδες στο ζευγάρι ήταν γεγονός. Κάπου εκεί ξεκινούν τα χωρίσματα και οι επανασυνδέσεις, με το τελευταίο να μην αρέσει και πολύ στο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Για να μη στα πολυλογώ, μετά από "φιλικές" γνώμες που πήρε ο Κωνσταντίνου κατέληξε στο συμπέρασμα: "Φύγε να ησυχάσω, φύγε γιατί θα χάσω. Η παρουσία σου με σκοτώνει, η απόδοση μου με αγχώνει. Φύγε". Τα νέα του χωρισμού ευχαρίστησαν τα μάλα το περιβάλλον του και ο ίδιος με τη βοήθεια τους προσπαθεί να επανακάμψει ψυχικά και αγωνιστικά. Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να αφήσει πίσω το "κακό" παρελθόν και να γίνει πάλι ο παλιός καλός Κωνσταντίνου. Η Κάρτσωνα, όμως, δεν πήρε τόσο ψύχραιμα το γεγονός και για του λόγου το αληθές άλλαξε μέχρι ομάδα. Εκεί, δηλαδή, που δήλωνε Παναθηναϊκός με τα ντούνια, τώρα είναι απλά Καλαμάτα. Δεν μπορεί η κοπέλα να σκέφτεται πως είναι "αδέλφι" με αυτούς που την έβριζαν στο γήπεδο, ούτε να φανατίζεται με τους παίκτες της ομάδας και να φωνάζει παραδείγματος χάρη "Έλα ρε παικταρά Λυμπερόπουλε. Φάτους όλους". Εδικά, το τελευταίο, της είναι δυσβάσταχτο για πολλούς προσωπικούς και ευνόητους λόγους.

Σε ένα χωρισμό, όπως καταλαβαίνεις, τίθεται και το μέγα ζήτημα της τύχης των δώρων. Όσο ήταν ζευγάρι η Νίκη με τον Μιχάλη αρέσκονταν να κάνουν δώρα ο ένας στον άλλον. Ένα από αυτά είναι το πολυτελές αυτοκίνητο που της αγόρασε εκείνος, η τύχη του οποίου "Πάρτο πίσω. Όχι κράτα το. Να το κρατήσω, όχι δώστο μου πίσω" έχει αναχθεί σε "κυπριακό" και άκρη ακόμη δεν έχει βγει. Και μέσα στην όλη στεναχώρια της Κάρτσωνα, ήρθαν και τα μαντάτα από τον ΑΝΤ1 ότι η εκπομπή της - μεταξύ μας ο Θεός να την κάνει εκπομπή - "Κάτσε καλά" είναι προς...φούντο. Σε βαθιά μελαγχολία έπεσε η μοντέλα και τα νεύρα της είναι τσατάλια. Για να καταλάβεις το μέγεθος, άπαξ και της πεις ότι είσαι από την Καλαμάτα, αν γλιτώσεις το λιντσάρισμα, θα σου ζητήσει σίγουρα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον δήμο για να δει αν είσαι μέσα από την πόλη ή από τα Φιλιατρά π.χ. Για τόσα νεύρα μιλάμε και δεν ξέρω - αλλά μπορώ να καταλάβω - γιατί τέτοια μανία με τους Καλαματιανούς. Και να πεις ότι η ευρύτερη περιοχή δεν βγάζει καλά παιδιά (Λυμπερόπουλος, Χατζής);