Η Kylie Jenner υιοθέτησε το goth στυλ για το φθινόπωρο

Η Kylie Jenner υιοθέτησε το goth στυλ για το φθινόπωρο
ΠΗΓΗ:@kyliejenner
She's in her goth era

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την αντίστροφη μέτρηση για το Halloween από μια moody αλλαγή στα μαλλιά! Η Kylie Jenner επέστρεψε στις σκοτεινές ρίζες της, συγκρίνοντας παιχνιδιάρικα τον εαυτό της με τη Violet από την κλασική ταινία για παιδιά, «Οι Απίθανοι». Ενώ άλλες star επιλέγουν να φωτίσουν τα μαλλιά τους αυτή την εποχή, η Jenner φαίνεται να συμμετέχει στην αναβίωση του goth στυλ.

Η διάσημη σταρ, που πρόσφατα μοιράστηκε μια παλαιότερη φωτογραφία του κοντού και ασύμμετρου jet-black καρέ της, φαίνεται να νιώθει μια κάποια νοσταλγία. Μόλις τον περασμένο μήνα, είχε προϊδεάσει τους ακολούθους της στα social media ότι μια «αναγέννηση της King Kylie» μπορεί να είναι καθοδόν.

kylie a98a8

Η Kylie είναι πάντα μια πηγή έμπνευσης για το Halloween, καθώς έχει ντυθεί ως πολλοί χαρακτήρες, από την Spice του Batman Forever, μέχρι την «Dirrty» εποχή της Christina Aguilera και τον κόκκινο Power Ranger. Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα επιλέξει φέτος, ωστόσο, τα μαλλιά της είναι ήδη έτοιμα για την τρομακτική σεζόν!

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2024 - 11:47