Η Gigi Hadid δίνει ένα twist υψηλής μόδας στο flippy bob κούρεμα της

Η Gigi Hadid δίνει ένα twist υψηλής μόδας στο flippy bob κούρεμα της
Η εμφάνισή της στην πρεμιέρα του Deadpool & Wolverine του Ryan Reynolds.

Οι Supermodels είναι σαν υπερήρωες της μόδας. Κάποιοι μπορεί να λένε ότι η μάχη με κακούς είναι δύσκολη, αλλά εγώ πιστεύω ότι το να έχεις τέλεια μαλλιά είναι πιο δύσκολο. Απλώς ρωτήστε τη Gigi Hadid, που διασκέδασε με την καλύτερή της φίλη Blake Lively στην πρεμιέρα της ταινίας Deadpool & Wolverine του Ryan Reynolds. Το look της Hadid ήταν αφιερωμένο στον Wolverine, με ένα κίτρινο σύνολο Miu Miu και ένα εντυπωσιακό κούρεμα bob.

Στις 22 Ιουλίου, η Hadid και η Lively έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη, εμφανιζόμενες μαζί και ντυμένες σαν τους χαρακτήρες της ταινίας. Η Hadid έμοιαζε πολύ με τον Hugh Jackman ως Wolverine, με λεπτομέρειες όπως τα μαύρα νύχια της που είχαν κίτρινες γραμμές. Το αγαπημένο μας κομμάτι; Η μοναδική δραματική μπούκλα της.

gigi 1 03d6c

Η 29χρονη μας πήγε λίγο πίσω χρονικά με την επιλογή του hairstyle της, αφού μας έδωσε το απόλυτο vintage vibe. Πιο συγκεκριμένα για το καρέ μαλλί της διάλεξε bob κουάφ χτένισμα, με τις άκρες των μαλλιών της να έχουν κλίση προς τα έξω, σε ένα κομψό flip. Χώρισε τα μαλλιά της στη μία πλευρά, δημιουργώντας μια δραματική καμπύλη που είχε κλίση προς τα μέσα. Το μακιγιάζ της ήταν bronze και λαμπερό, με διακριτικό μαύρο eyeliner, bronze σκιά ματιών και κοραλί κραγιόν που προσέδιδαν μια ηλιοκαμένη αίσθηση.

gigi hadid 40b37

Η Hadid φόρεσε ένα κίτρινο σύνολο Miu Miu από τη συλλογή Άνοιξη 2024, που αποτελούνταν από ένα καλοκαιρινό τοπ και μια puff φούστα. Συμπλήρωσε το look με ξύλινα βραχιόλια, μια τσάντα Miu Miu και χρυσά κοσμήματα.

Η Gigi Hadid έσωσε τη μέρα της μόδας. Θα ήταν η πρεμιέρα του Deadpool και Wolverine το ίδιο κομψή χωρίς την παρουσία της ίδιας και της Lively; Πιστεύουμε πως όχι.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 23:22