Chocolate cinnamon brown: Η απόχρωση που επέλεξε η Naomi Campbell για το καλοκαίρι

Chocolate cinnamon brown: Η απόχρωση που επέλεξε η Naomi Campbell για το καλοκαίρι
Μια γλυκιά απόχρωση ιδανική για το καλοκαίρι!

Με πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κόσμο της μόδας και του modeling, η Naomi Campbell συνεχίζει να μας προσφέρει το απόλυτο fashion και beauty inspo που όλες χρειαζόμαστε. Η ίδια έχει δηλώσει ότι της αρέσει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, χρησιμοποιώντας διάφορες περούκες για να δοκιμάσει νέα χτενίσματα. Αυτή τη φορά, μας ενέπνευσε με τη μοναδική σοκολατένια απόχρωση που υιοθέτησε για το καλοκαίρι.

Η Naomi εμφανίστηκε με μακριά, ίσια μαλλιά σε μια γλυκιά σοκολατένια απόχρωση που ταιριάζει άψογα με τον τόνο της επιδερμίδας της και φωτίζει το πρόσωπό της. Αυτό που κάνει τη διαφορά στο όλο look είναι η νότα κόκκινου στο χρώμα, δίνοντας ένα «cinnamon brown» αποτέλεσμα. Αυτή η επιλογή με το φως προσθέτει διάσταση και λάμψη στο χρώμα των μαλλιών της.

{https://www.instagram.com/p/C8z143RgqU8/?img_index=1}

Γιατί το Chocolate cinnamon brown είναι ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι;

Παρόλο που είναι μια έντονη απόχρωση, προσφέρει μια φυσική λάμψη στα μαλλιά. Οι ζεστές αντανακλάσεις είναι τέλειες για τα sunkissed looks. Εάν δώσουμε έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία, όπως οι άκρες και τα μήκη, μπορούμε να φωτίσουμε ακόμα περισσότερο το πρόσωπό μας.

{https://www.instagram.com/p/C8xnXFNpv3B/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.07.2024 - 23:48