Ξέχνα τα curtain bangs! Οι γαλλικές αφέλειες είναι η νέα τάση

Ξέχνα τα curtain bangs! Οι γαλλικές αφέλειες είναι η νέα τάση
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Τα French bangs είναι η νέα τάση και δες πώς θα την υιοθετήσεις.

Τα τελευταία χρόνια, οι αφέλειες έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα και ενώ τα curtain bangs είχαν κυριαρχήσει για αρκετό καιρό, μια νέα τάση κάνει την εμφάνισή της και κλέβει την παράσταση: οι γαλλικές αφέλειες. Αλλά τι ακριβώς είναι οι γαλλικές αφέλειες και πώς διαφέρουν από τα curtain bangs που έχουμε συνηθίσει; Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτή τη νέα τάση και γιατί αξίζει να την δοκιμάσεις.

Τι είναι τα french bangs;

Οι γαλλικές αφέλειες χαρακτηρίζονται από το ότι είναι κοντές στο κέντρο του μετώπου και τείνουν να «σβήνουν» προς τα έξω στο ύψος των ζυγωματικών. Είναι σχεδιασμένες για να δημιουργούν μια φυσική και αβίαστη εμφάνιση, προσφέροντας την απόλυτη αρμονία μς το υπόλοιπο haircut. Η βασική ιδέα είναι να μην αποτελούν μια έντονη αλλαγή, αλλά να προσθέτουν μια κομψή πινελιά στο συνολικό look. Αυτές οι αφέλειες μπορούν να ταιριάξουν με κάθε μήκος και τύπο μαλλιών, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και προσθέτοντας μία φινέτσα ακόμα και στα πιο απλά haircuts.

{https://www.tiktok.com/@shaniwigs/video/7250635602637638958?q=french%20bangs&t=1718837505615}

Curtain bangs VS French bangs

Τα curtain bangs έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια χάρη στη δυνατότητά τους να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο και να δημιουργούν ένα ρετρό και κομψό στυλ. Αυτές οι αφέλειες κόβονται μακρύτερες, συνήθως ξεκινώντας από το μέτωπο και ανοίγοντας προς τα πλάγια, όπως οι κουρτίνες. Αυτό δημιουργεί μια μαλακή και ρομαντική εμφάνιση που είναι ιδανική για όσους θέλουν ένα πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο στυλ.

{https://www.tiktok.com/@teeba_salim/video/7285696773987814662?q=french%20bangs&t=1718837505615}

Σε αντίθεση, οι γαλλικές αφέλειες είναι πιο κοντές στο κέντρο και μακρύτερες στα πλάγια, δημιουργώντας ένα πιο ενσωματωμένο και φυσικό αποτέλεσμα. Ενώ τα curtain bangs μπορεί να απαιτούν περισσότερη συντήρηση και styling για να διατηρούν την τέλεια εμφάνιση, οι γαλλικές αφέλειες είναι σχεδιασμένες να φαίνονται αβίαστες και κομψές χωρίς πολλή προσπάθεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2024 - 01:57