Κάνε το αντιηλιακό σου να απορροφάται τέλεια

Κάνε το αντιηλιακό σου να απορροφάται τέλεια
ΠΗΓΗ:@Rhode
Και να γίνει ένα με την επιδερμίδα

Το αντηλιακό είναι το απόλυτο must της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς, όλο τον χρόνο. Αυτό δεν αλλάζει. Όμως, πόσες φορές δεν έχεις βρεθεί να περιμένεις μέχρι να απορροφηθεί το αντηλιακό και να “κάτσει” σωστά στο πρόσωπό σου; Αν κι εσύ νιώθεις πως αργεί να ενσωματωθεί στην επιδερμίδα σου, υπάρχει ένα πολύ απλό κόλπο που μπορεί να σε σώσει!

Το μυστικό βρίσκεται σε κάτι τόσο απλό: μερικές σταγόνες από ένα ενυδατικό έλαιο! Όταν το αναμείξεις με το αντηλιακό σου, θα παρατηρήσεις αμέσως πως γίνεται πιο ενυδατικό και απλώνεται πιο εύκολα, ενώ παράλληλα χαρίζει αυτή τη φυσική λάμψη που πολλά αντηλιακά, ειδικά τα ορυκτά, δεν μπορούν να προσφέρουν.

rhode 8e2ec

Πριν δοκιμάσεις το hack αυτό, όμως, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου:

Προσοχή στα συστατικά αν έχεις τάση ακμής

Αν το δέρμα σου είναι επιρρεπές σε ακμή, βεβαιώσου ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς (τόσο το αντηλιακό όσο και το έλαιο) δεν φράζουν τους πόρους σου. Αναζήτησε ετικέτες που λένε “non-comedogenic”.

Επέλεξε το κατάλληλο έλαιο ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου:

  • Αν έχεις λιπαρό δέρμα, προτίμησε έλαια που απορροφώνται γρήγορα και δεν θα αφήσουν λιπαρότητα.
  • Αν έχεις ξηρό δέρμα, μπορείς να επιλέξεις πιο πλούσια έλαια, όπως το το βούτυρο καριτέ, που θα κρατήσει το πρόσωπό σου ενυδατωμένο για περισσότερο χρόνο.

Αυτά τα απλά βήματα μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στην εφαρμογή του αντηλιακού σου και να βοηθήσουν το πρόσωπό σου να δείχνει φρέσκο και λαμπερό όλη μέρα!

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 08:21