Power of Love: Η εξομολόγηση της Νίκης λύγισε την Καραβάτου

09.08.2024
Power of Love: Η εξομολόγηση της Νίκης λύγισε την Καραβάτου
Όσα είπε η παίκτρια συγκίνησαν την παρουσιάστρια

Στο κόκκινο δωμάτιο τετ α τετ με την παρουσιάστρια του Power of Love βρέθηκε η Νίκη.

Το γοητευτικό κορίτσι είχε να πει πολλά και κάποια από αυτά έκαναν την Κατερίνα Καραβάτου να φορτιστεί πολύ και να μην μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Έρχεται κάποια στιγμή μια κοπέλα, που αρχίζω να την γνωρίζω από την αρχή, πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος, καμία σχέση με εμένα. Πολύ ντροπαλή, πολύ κλειστή και πολύ κορίτσι ενώ εγώ τότε ήμουν ακόμα πιο πολύ αγόρι. Εκεί πέρα νομίζω ότι βοηθήσαμε πάρα πολύ η μία την άλλη» διηγήθηκε η Νίκη και συνέχισε: «Με έκανε κοπέλα εντελώς, να βγει δηλαδή η άλλη πλευρά της Νίκης, με ηρέμησε πάρα πολύ και τιης χρωστάω πάρα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα που έχω και τώρα».

«Με αυτή την κοπέλα κάνετε ακόμα παρέα;» την ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου με την Νίκη να ξεσπάει σε κλάματα και να απαντάει:

«Όχι, όχι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Γιατί μεγαλώσαμε, αλλάξαμε προτεραιότητες και παρέες, δεν ξέρω. Μάλλον άρχισε να βλέπει πράγματα πάνω μου που δεν της άρεσαν, δεν μπορούσε να τα ανεχτεί πλέον, δεν ξέρω. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που, όταν πήγα στη Χίο, ήρθε μαζί μου για να μην πάω στο νησί μόνη μου. Ήθελε να είμαι μαζί της την πρώτη εβδομάδα, να μάθω τα μαγαζιά, να γνωρίσω τον κόσμο, να πάω την πρώτη μέρα στη σχολή και να ξέρω κάποιον ώστε να μην είμαι μόνη μου».

Όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε τι πιστεύει πως μπορεί να έφταιξε και να έληξε η σχέση αυτή η Νίκη με ειλικρίνεια είπε:

«Πολλές φορές πληγώνω τον άλλον αλλά δεν το θέλω. Μετά άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά της. Δηλαδή αρκετούς μήνες πριν σπάσουμε, είχα πάει και της είχα κάνει έκπληξη στην Ιταλία αλλά την μέρα που με πήγαινε στο αεροδρόμιο περίμενα να μου πει ότι πέρασε πολύ ωραία και χάρηκε μα δεν μου το είπε. Περπατάγαμε προς το τρένο και της είπα «πέρασα πολύ όμορφα» και εκείνη μου είπε «και γω, απλά έχω τύψεις που δεν διάβασα όσο ήθελα και χάλασα χρήματα». Δεν έχω πληγωθεί περισσότερο στη ζωή μου μέχρι τώρα».

Ενώ λίγη ώρα αργότερα μιλώντας για τη γιαγιά της και το πόσο λάθος φέρθηκε η ίδια η Νίκη πλάνταξε στο κλάμα

Τελευταία τροποποίηση στις 09.08.2024 - 23:49