Η Μάγισσα- Φλεγόμενη Καρδιά: Το βασικό καστ και η ιστορία του prequel

08.08.2024
Η Μάγισσα- Φλεγόμενη Καρδιά: Το βασικό καστ και η ιστορία του prequel
Όλο το βασικό καστ της σειράς

Το φιλόδοξο σχέδιο της σειράς «Η Μάγισσα» βγήκε πέρυσι γκανιάν για τον Ant1 κι έτσι παρά το υψηλό κόστος μιας τέτοιας παραγωγής το κανάλι αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως όχι για τη συνέχισή της –η ιστορία της Θεοφανώς ολοκληρώθηκε- αλλά για το prequel. Το πώς ξεκίνησαν όλα ακόμα πιο πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν.

MARIA_KITSOU_GENIKI_b67d0.jpg

Η Μάγισσα- Φλεγόμενη Καρδιά: Πώς ξεκινάει η ιστορία

Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του.
Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε.
Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα.
Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.
Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στη αρχή της ιστορίας…

KVNSTANTINOS_GEORGALIS_ANDREAS_LASKARIS_b3b56.jpg

Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής.

Όλοι οι βασικοί ρόλοι του prequel της Μάγισσας

Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, ο Νικήτας Λάσκαρης και ο Μήτρος Γερακάρης, γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας αλυσίδας. Μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας.
Η έχθρα τους θα σημαδεύσει, ανεξίτηλα, όλη τη σειριά τους.

PANDORA_MONTILIANI_TZOUZEPE_MONTILIANI_MELETHS_HLIAS_KAI_MARIA_KITSOU_e5686.jpg

Η Πανδώρα Μοντιλιάνι, Μαρία Κίτσου, Ελληνίδα με καταγωγή από την Πάργα, είναι παντρεμένη με τον ρέκτορα (δικαστή) Τζουζέπε Μοντιλιάνι. Η μετάθεση του άντρα της στο Πόρτο Κάγιο τη δυσαρεστεί, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως είναι το μέρος που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή της.
Ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι, Μελέτης Ηλίας, Ενετός ρέκτορας, εκτελούσε τα καθήκοντά του στην Πάργα, εκεί όπου γνώρισε και παντρεύτηκε την Πανδώρα. Έχει τη φιλοδοξία να υπηρετήσει στο πλευρό του Δόγη και θεωρεί τη μετάθεσή του στη Μάνη ως υποβιβασμό.

SYLVIO_ESPOSITO_RENATA_ESPOSITO_PAPAGWRGIOU_KAI_SALAMPASI_0377e.jpg

Ο Σίλβιο Εσπόζιτο Γιώργος Παπαγεωργίου, είναι ο Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο. Ένας στρατιωτικός που συμπεριφέρεται με σεβασμό στους Μανιάτες. Είναι παντρεμένος με τη Ρενάτα.
Η Ρενάτα Εσπόζιτο, Έλενα Σαλαμπάση, η νεαρή γυναίκα του Σίλβιο, είναι Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κεφαλλονιά. Οι Μανιάτες την αγαπούν και εκείνη είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί τους.

NIKITAS_LASKARIS_GIANNIS_POIMENIDIS_83c55.jpg

Ο Νικήτας Λάσκαρης, Γιάννης Ποιμενίδης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο.
Πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών.

MITROS_GEREAKARIS_SPYROS_TSEKOURAS_19a42.jpg

Ο Μήτρος Γερακάρης, Σπύρος Τσεκούρας, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο.
Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Γύρω του, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή.

LEONI_GIOULIKA_SKAFIDA_b62e7.jpg

Η Λεώνη, Γιούλικα Σκαφιδά, πλανόδια ηθοποιός, τριγυρνάει με τον θίασό της σε πόλεις και χωριά. Η συνάντησή της με την Πανδώρα θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

ANTONIO_ROUSSO_SPYROS_XATZHAGGELAKIS_f294a.jpg

Ο Αντόνιο Ρούσσο, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Ιησουίτης μοναχός, έρχεται στο Πόρτο Κάγιο ως απεσταλμένος του Τάγματός του για να επηρεάσει τους κατοίκους θετικά ως προς τον Καθολικισμό.
Όμως, ο σκοπός της άφιξής του και το παρελθόν του κρύβουν πολλά περισσότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.08.2024 - 13:50