Οι Πανθέοι έρχονται στον ΣΚΑΪ - Αυτό είναι το τρυφερό τραγούδι που έγραψε ο Μίνως Μάτσας για τη σειρά

12.09.2023
Η Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου) και ο Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης) είναι το μοιραίο ζευγάρι της σειράς
Η Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου) και ο Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης) είναι το μοιραίο ζευγάρι της σειράς
Στις 18 Σεπτεμβρίου περιμένουμε την πρεμιέρα της εμβληματικής σειράς που επαναφέρει ύστερα από πολλά χρόνια ο ΣΚΑΪ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Η Πανθέοι είναι μία από τις σειρές που αναμένονται με ανυπομονησία από τους τηλεθεατές. Η θρυλική σειρά που βασίζεται στο μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη και εξιστορεί τις περιπέτειες των μελών της ομώνυμης οικογένειας προβλήθηκε το 1977 και φέτος επιστρέφει σε μια πιο νέα εκδοχή σε σενάριο που υπογράφουν οι Γιάννα Κανελλοπούλου και ο Άγγελος Χασάπογλου και σύμβουλο τον Σπηλιόπουλο Χ.Β. ενώ στη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Έχουμε ήδη δει το trailer, οι βασικοί πρωταγωνιστές του all star cast μάς έχουν ήδη συστηθεί και τώρα ακούμε πρώτη φορά το τρυφερό τραγούδι που έγραψε ειδικά για τη σειρά ο Μίνως Μάτσας σε στίχους Σοφίας Καψούρου. Το τραγούδι έχει τίτλο Ιστορία και ερμηνεύει ο Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Όλγα Κεφαλογιάννη για Μίνω Μάτσα: «Είσαι η τύχη της ζωής μου»

Ο Μίνως Μάτσας, ο οποίος έχει αναλάβει και όλη τη μουσική επένδυση της σειράς αποκαλύπτει πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα στο οποίο βασίστηκε η σειρά και πρόκειται για «ένα βαθιά ερωτικό τραγούδι, ύμνο στη γυναικεία φύση πάνω στους εξαιρετικούς στίχους της Σοφία Καψούρου, που εκφράζει την απόγνωση αλλά και την προσδοκία της ερωτικής επιθυμίας».

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 14:18