Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Τάκης επιστρέφει αλλά η Δρόσω δέχεται το μεγάλο χτύπημα από τον Νικηφόρο

07.01.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Τάκης επιστρέφει αλλά η Δρόσω δέχεται το μεγάλο χτύπημα από τον Νικηφόρο
Η εβδομάδα κλείνει με μεγάλες εντάσεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Η Δρόσω στο επίκεντρο των εξελίξεων! Αφού "λύγισε" στο φλερτ του ερωτοχτυπημένου Κωνσταντή, ο οποίος διέλυσε τον αρραβώνα του για χάρη της, η μικρότερη των αδελφών Σταμίρη δέχεται την επίσκεψη του Τάκη, ο οποίος, φτάνει στο Διαφάνι για να τη διεκδικήσει ευθέως.

Καλοδεχούμενος δεν είναι ο "Τάκαρος" -όπως τον αποκαλούν στο Twitter- όμως εκείνος δεν "μασάει". Όπως βλέπουμε και στο trailer του σημερινού επεισοδίου (7/1/2021) φού εκφράσει τον έρωτά του στη Δροσούλα του, ο Τάκης θα της προτείνει να πάρουν το παιδί της και να φύγουν. Σύμφωνα με τα spoilers όμως, η Δρόσω δεν θα δεχτεί και τον διώχνει. Εκείνος τότε θα θελήσει να την εκδικηθεί και βρίσκει πολύ εύκολα τον τρόπο.

Σκορπίζοντας παντού φυλλάδια του καμπαρέ "Χαβάη" στην Τρούμπα όπου η Δρόσω εργαζόταν τα έξι χρόνια που έλειπε από το χωριό ως Ρόζα, ο Τάκης την ξεμπροστιάζει στο χωριό με τον χειρότερο τρόπο. Το μυστικό της αποκαλύπτεται σε όλους και η διαπόμπευση είναι τεράστια, όμως η αντίδραση του Νικηφόρου είναι αυτή που θα δώσει τη "χαριστική" βολή στη Δρόσω. Όπως διαβάζουμε ο Νιικηφόρος θα της απαγορεύσει να βλέπει τον γιο τους και αυτό δεν ξέρουμε αν το αντέξει η ίδια. Θα σταθεί, άραγε ο Κωνσταντής στο πλευρό της και σε αυτή τη δυσκολία; Δεν φτάνουν στο "μετά" τα spoilers. Αναμένουμε και μέχρι τότε, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο:

Διάβασε και αυτό: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η άγνωστη σχέση Βόσκαρη, Δούκα και Μιλτιάδη θα βάλει "φωτιά" στο Διαφάνι

Η Ασημίνα προσπαθεί να καταλάβει την περίεργη συμπεριφορά του Νικηφόρου ενώ ο Μπάμπης αρνείται να τη δεχτεί κι αυτό τη βάζει σε μεγαλύτερες υποψίες. Ο Δούκας, έχοντας μάθει για τις χασισοφυτείες από τον Θέμελη, προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη να σταματήσουν, αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι. Ο Βόσκαρης με τον Νικολαΐδη ανακρίνουν τον Νέστορα και ο Βόσκαρης θα μπλέξει στην υπόθεση ένα ακόμα πρόσωπο, υπεράνω υποψίας, ως συνεργό του Κυπραίου. Ο Νικηφόρος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να διαλύσει τον Συνεταιρισμό και ο Φανούρης βρίσκεται υπόλογος για τα λεφτά που χάθηκαν από το ταμείο τους.