Θα σε στείλει! Το σχόλιο που δεν περίμενες από Κωστόπουλο για Eurovision [vds]

19.05.2016
Ο αποκλεισμός των ARGO από τον τελικό της φετινής 61ης Eurovision προκάλεσε -και όχι αναίτια- άπειρα αρνητικά σχόλια. Χθες Τετάρτη 18 Μαΐου στο “Βράδυ” ο Πέτρος Κωστόπουλος δε θα μπορούσε να μην κάνει το δικό του καυστικό και καθόλου αναμενόμενο σχόλιο:

«Πέσανε τόσοι πολλοί άνθρωποι κι έκραξαν τον Τσακνή που έστειλε στην Eurovision τους Argo. Εγώ διαφωνώ. Ήταν ό, τι καλύτερο αν το ακούσεις ανάποδα. Εγώ ένιωσα σαν να άκουγα την Θώδη να ερμηνεύει Μetallica».

Και συνέχισε:

«Το τραγούδι ήταν καλό γιατί ήταν αντιπροσωπευτικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν αλβανοβουλγαρικό σοσιαλιστικός ρεαλισμός. Δηλαδή ξεκινάμε στην αρχή και λέμε πως θα αλλάξουμε την Γιουροβίζιον όπως θα αλλάζαμε και τα υπόλοιπα. Μετά βαράμε τα νταούλια, όπως είχε πει ο Τσίπρας για τους άλλους αλλά τελικά αυτός χορεύει rock n roll.

Μετά το παλικάρι(σ.σ: ο χορευτής των Argo) κάνει μία τούμπα και ξεβρακώνεται τελείως. Είναι ακριβώς γραμμένο πάνω στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Για του χρόνου υπάρχει κάτι καλύτερο να στείλουμε. Είναι ένας τύπος που είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης Τσίπρα αλλά και φανατικός οπαδός της Ελένης Μενεγάκη. Αυτός έστελνε λοιπόν tweets στην Ελένη Μενεγάκη. Αυτόν λοιπόν αν τον βάζαμε μαζί με έναν άλλον του ΣΥΡΙΖΑ που είχε μία κοτσίδα, τον Κουράκη τον Τάσο, τον θυμάστε ήταν και ποιητής; Αν τους μαζέψουμε μαζί του χρόνου στην Γιουροβίζιον θα τους πάρουμε τα σωβρ@κ@».