Θα μας τρελάνει η Βανδή!

07.04.2014
Έπρεπε να περάσουν δύο ώρες και να φτάσουμε στη Μελίνα Ασλανίδου για να ακούσουμε το πρώτο ελληνικό τραγούδι, στο «The Voice».

Γιατί βλέπεις, οι δύο πρώτοι coaches: Μιχάλης των Stavento και Δέσποινα Βανδή επέλεξαν ΜΟΝΟ ξένα τραγούδια για τους παίκτες τους. Κι έρχεται η Βανδή και δηλώνει στην κάμερα του Πρω1νου ότι θέλει να ακούσει ελληνικά τραγούδια στο σόου!

«Είμαστε Έλληνες πρέπει να ακούσουμε και ελληνικά τραγούδια στο the Voice» είπε και μας έστειλε... αδιάβαστους. Και συμπλήρωσε ότι το έχουν παρακάνει με τα ξένα τραγούδια! Αφού το κατάλαβε κι αφού θέλει να ακούσει ελληνικά, ελπίζουμε να το πράξει στα επόμενα Live. Μη μας αποτρελάνει... εντελώς και τελείως.

Η Βανδή μίλησε και για την 16χρονη Αρετή, που έχει κλέψει την παράσταση στο σόου με τη φωνή της. «Η Αρετή είναι μια συγκλονιστική τραγουδίστρια για τα 16 της χρόνια. Μου αρέσει το χρώμα της φωνής της, βγάζει μια εσωτερικότητα, βγάζει κάτι πολύ περίεργο όταν τραγουδάει. Η ψυχή της είναι λίγο μυστήρια και το έχω ακούσει την ώρα που ερμηνεύει. Είναι λίγο σκοτεινή, αλλά κατά ένα μαγικό τρόπο μου αρέσει πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά.