Το Θαύμα των Χριστουγέννων: Η Φαίη περπάτησε

27.12.2012
Κι ύστερα μου λες δε γίνονται στις μέρες μας θαύματα… Γίνονται και παραγίνονται και για ένα συγκεκριμένα, είχαμε το ζωντανό παράδειγμα ή αλλιώς Φαίη Σκορδά στις οθόνες μας σήμερα το πρωί.

Θυμάσαι που λίγες ημέρες πριν τις γιορτές η Φαίη έσπασε το πόδι της κι είχε βάλει γύψο; Ξέχασέ το διότι πολύ απλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η παρουσιάστρια δεν άντεξε άλλο με το γύψο και πήγε να της βάλουν νάρθηκα με αποτέλεσμα να μπει σήμερα το πρωί στο στούντιο κουνάμενη σινάμενη.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε φροντίσει λίγο νωρίτερα να της κάνει την απαραίτητη εισαγωγή, λέγοντας:
«Παιδιά, αυτό είναι το θαύμα των Χριστουγέννων, η Φαίη περπατάει κανονικά. Είναι το θαύμα των Χριστουγέννων. Περπατάει με νάρθηκα, αλλά περπατάει κανονικά με νάρθηκα, όμως. Τα Γιαννουλάκια πια απαλλάσσεστε, δε θα σηκώνετε βάρη», συμπλήρωσε, ενώ φρόντισε να της θυμίσει ότι καλό είναι να μην ξεθαρρεύει κιόλας…

«Μην κουνιέσαι τώρα εσύ, είπαμε, περπατάς, έγινε το θαύμα, μην»… το παρακάνουμε, μάλλον θα ήθελε να πει, αλλά δεν το είπε.

Ο δε Άκης της ευχήθηκε σιδερένια, αλλά της εξέφρασε και το «παράπονό» του ότι δεν πρόλαβε να της γράψει στο γύψο. Τέλος, θαύμασε τη Φαίη, λέγοντάς της ότι περπατάει όντως κανονικά με την παρουσιάστρια να λέει, χαριτολογώντας ότι «έχω ολόκληρη μποτάρα, αλλά δεν πειράζει».

Ν.Ε.