Γιατί "τα πήρε" ο Παπαδάκης;

27.12.2012
Ο Γιώργος Παπαδάκης επανήλθε δριμύτερος στο στούντιο και φρόντισε αφού ευχήθηκε τους τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής του Ant1, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Βλέπεις, τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου ο παρουσιαστής δεν ήταν στο στούντιο λόγω άδειας κι οι κακές γλώσσες άρχισαν να γράφουν διάφορα κακοπροαίρετα πραγματάκια στα οποία εμείς δε θα αναφερθούμε, επηρεασμένοι από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

"Κι αν εγώ δεν είχα τη δυνατότητα μετά από 22 χρόνια να λείψω μία μέρα κι έλεγαν κάποια κακόβουλα σχόλια ότι την κοπάνησε ο Παπαδάκης... Γούστο μου και καπέλο μου για αυτούς που το έγραψαν να λείψω μια μέρα", είπε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: "Είναι δυνατό να μου γράφουν μετά από 22 χρόνια που δεν έχω λείψει ποτέ;"

Η Ντόρα Κουτροκόη κι ο Ντίνος Σιωμόπουλος θέλησαν να τον ηρεμήσουν μιας κι οι ήπιοι τόνοι δεν ήταν αρκετοί να κρύψουν την ενόχληση του παρουσιαστή.

Για να προλάβει δε περισσότερα "κακόβουλα" μας "έδωσε αναφορά" και για τις άδειες των δύο συμπαρουσιαστών. Έτσι, για να μη σε πιάσουν αδιάβαστη, η μεν Ντόρα Κουτροκόη θα λείπει παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο δε Ντίνος Σιωμόπουλος προπαραμονή των Φώτων.