Αποχώρηση έκπληξη από το Dancing

24.12.2012
Κακά Χριστούγεννα θα κάνει σταρ του Dancing, ο οποίος είδε την πόρτα της εξοδου από το show το βράδυ της Κυριακής. Και μιλάμε για αποχώρηση έκπληξη....

Γιατί κανείς δεν περίμενε ότι ο Κώστας Κρομμύδας θα ήταν αυτός που θα έφευγε από το show. Ο γνωστός ηθοποιός, αν και συγκέντρωσε 35 βαθμούς από την κριτική επιτροπή ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση με τον Νίκο Αναδιώτη.

Την άλλη μεγάλη έκπληξη, αφού το καλογυμασμένο μοντέλο έκανε την καλύτερη του εμφάνιση, συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς παρακαλώ. Και μπορεί η επιτροπή να εκτίμησε το χορευτικό του ταλέντο χωρίς να είναι σε κοινή θέα οι κοιλιακοί του, υποθέτουμε ότι δε συνέβη το ίδιο με το κοινό. Μάλλον, δυσαρεστήθηκαν που δεν είδαν πάλι κοιλιακούς κι έστειλαν στον "κουβά" τον Αναδιώτη.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι η Βάσια Τριφύλλη αν και είχε μόλις 30 βαθμούς από την επιτροπή και της αφαιρέθηκαν και 2 επειδή έλειπε στο προηγούμενο live, δεν ήταν καν υποψήφια προς αποχώρηση. Αλλά και η Έλενα Παπαβασιλείου, αν και είχε τη δεύτερη χαμηλότερη βαθμολογία (34β) επίσης τη σκαπούλαρε.

Πάντως, η αποχώρηση προκάλεσε έκπληξη και στους κριτές, που έσπευσαν να επαινέσουν το χορευτικό ταλέντο του ηθοποιού.