Παπαβασιλείου: «Σφάζει» με το γάντι την Γερμανού

19.09.2012
Πέρυσι συνυπήρξαν στην ίδια εκπομπή και παρόλο που ο κόσμος το χε στανταράκι ότι οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες και πώς θα έβγαζαν τη σεζόν,

οι δύο κυρίες προσπαθούσαν συνεχώς να μας πείσουν ότι... αγαπιούνται. Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου με τη Ναταλία Γερμανού, οι οποίες δεν θα είναι πια μαζί στο «μες στην καλή χαρά» και αυτό αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να μάθουμε έναν χρόνο μετά, πως πέρυσι οι δυο τους δεν ήταν καν... μες στη χαρά.

Η Παπαβασιλείου ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και με ωραιότατο τρόπο, «έσφαξε» με το γάντι τη Ναταλία, αφού πρώτα παραδέχτηκε ότι ένιωθε ως καλεσμένη στην εκπομπή!!!!

«Από την πρώτη στιγμή που πήγα στην εκπομπή αισθανόμουν ότι ανήκει αλλού και ότι φιλοξενούμαι εκεί για ένα διάστημα. Και έτσι το αντιμετώπισα!» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ακούει Ναταλία;;;;

Ξεκαθάρισε, βέβαια, ότι μεταξύ τους δεν υπήρξε κόντρα με την έννοια του τσακωμού. Τα κορίτσια, δηλαδή, δεν μαλλιοτραβήχτηκαν, αλλά όπως καταλάβαμε δεν αγαπήθηκαν κιόλας.

«Κόντρα με την έννοια του τσακωμού, δεν υπήρξε ποτέ! Και δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνουμε κάτι που ανήκει στο παρελθόν, γιατί όταν κλείνω εγώ ένα κουτί, κλείνει για τα καλά! Οι περισσότερες σχέσεις είναι κάπου στο γκρίζο. Δεν χρειάζεται να είσαι κολλητός ή εχθρός με κάποιον! Εγώ ασχολούμαι όσο χρειάζεται. Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται ν΄ ασχοληθώ περισσότερο!»

Και πρόσθεσε όλο νόημα: «Εγώ χαίρομαι που έκλεισε αυτό, και είχα αποφασίσει αρκετά νωρίς ότι δεν ήθελα και να συνεχίσει! Είμαι σε μια πολύ χαρούμενη φάση της ζωής μου γενικότερα. Είμαι πολύ χαρούμενη!»