Ελένη σταμάτα να χτυπάς την αντίπαλο!

04.05.2012
Και ναι μια συναρπαστική μεσημεριανή ζώνη φέτος μας έχει ταράξει τα νερά! Από εκεί λοιπόν που η Ελενίτσα η Μενεγάκη σεργιάνιζε μόνη και στο πλατό του Alpha

Και ναι μια συναρπαστική μεσημεριανή ζώνη φέτος μας έχει ταράξει τα νερά! Από εκεί λοιπόν που η Ελενίτσα η Μενεγάκη σεργιάνιζε μόνη και στο πλατό του Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη από Πρωινή γίνεται μεσημεριανή με σκοπό να βρεθεί απέναντι από την Ελένη.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν βρίσκεται κανείς έτσι εύκολα απέναντι από την Ελένη, ούτε και η Ελεονώρα. Όσο και να προσπαθεί η «Μεσημεριναή Μελέτη» φαίνετια ότι την «Ελένη» δεν μπορεί να την φτάσει.

Θα μου πεις γιατί όμως; Μα φυσικά γιατί όλο αυτόν τον καιρό η Ελένη έχει φέρει ΤΟΥΣ καλεσμένους την εκπομπούλα της: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Παπαδάκης, Βαγγέλης Περρής μέχρι και την πρώην κουμπάρα της έφερε την Νατάσσα Θεοδωρίδου, βάζοντας έτσι τα μεγάλα μέσα.

Είναι δυνατόν η Ελεονώρα να έκανε κάτι καλύτερο από το 12,7% στο σύνολο και 13% στο κοινό 15-44 χθες την ώρα που η Ελένη με καλεσμένο τον Βαγγέλη Περρή που τόσο καιρό δεν αντάλλασαν ούτε κουβέντα και χτύπησε 19,6% στο σύνολο και 28,4% στα νεανικά κοινά.

Ελένη και Γρηγόρης Αρναούτογλου είχαν 11 ολόκληρα χρόνια να βρεθούν τηλεοπτικά και φέτος, ω ναι φέτος, ήρθε η μεγάλη συνάντηση στο πλατό της εκπομπής της Ελενίτσας. Φαντάζεσαι χρυσή μου τι έγινε όταν ο Γρηγόρης έκανε την Ελένη να παραδεχτεί δημόσια την καψούρα της για τον Ματέο, τα μηχανάκια της AGB χτύπησαν κόκκινο της φωτιάς!

Η Ελένη τόσο καιρό, κράταγε τον άσσο στο μανίκι της που φυσικά δεν ήταν άλλο από την κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία μπορεί πολλές φορές να της έκανε ποδαρικό τώρα όμως την «αξιοποίησε» το Ελενάκι την ώρα της κρίσης. Και τι δεν είπαν τα κορίτσια, από εκεί που τα σενάρια ότι δεν μιλιόντουσαν έδιναν και έπαιρναν, τώρα έκαναν θραύση αφού η Νατάσα έδωσε ολόκληρη συναυλία για χάρη τη κουμπάρα με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο.

Σειρά είχε ο Γιώργος Παπαδάκης, που μπορεί οι δυο τους να ήταν στα μαχαίρια από εποχή ANT1 αφού το Ελενάκι τα είχε πάρει που καθυστερούσε να τελειώσει ο Γιώργος με το «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά όχι τώρα πια όλα λύθηκαν.

Σειρά είχε χθες ο Βαγγέλης Περρής που ενώ δεν αντάλλασσαν ούτε καλημέρα, τώρα βρέθηκε και εκείνος καλεσμένος της Ελένης η οποία μάλιστα τον έστησε στον τοίχο!

Τώρα το μόνο που μένει είναι να καλέσει τον Ματέο και η Ελεονώρα θα πάει κατευθείαν σπίτι , όπως φαίνεται.

Ελένη Αναστασάκη