Ραντεβού τον Σεπτέμβρη

17.06.2010
Ο Alpha περνάει στην αντεπίθεση με το δικό του «άσο» και ρίχνει στην «αρένα» του prime time την Ελένη Μενεγάκη με ένα φαντασμαγορικό σόου.

Ο Alpha περνάει στην αντεπίθεση με το δικό του «άσο» και ρίχνει στην «αρένα» του prime time την Ελένη Μενεγάκη με ένα φαντασμαγορικό σόου.

Και μπορεί η Ζέτα να έχει «απογειώσει» το «Dancing With the Stars» αλλά και η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» Ελένη σημειώνει υψηλές θεαματικότητες στα νεανικά κοινά. Γι’ αυτό οι Γερμανοί της έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη και θεωρούν ότι μπορεί να κάνει και κάτι εντελώς διαφορετικό.

Επειδή λοιπόν ακούγεται έντονα στον AΝΤ1 ότι η Ζέτα «κλείδωσε» για την παρουσίαση και του «Dancing With the Stars 2», ετοιμάζουν το αντίπαλο δέος.

Το ακριβές concept δεν έχει αποφασιστεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας θα ετοιμάσουν ένα μοναδικό σόου, τέτοιο που να ταιριάζει γάντι στην ωραία Ελένη. Με τραγούδι, χορό και κοινό που θα περνάει από διάφορες δοκιμασίες μαζί με τους επώνυμους καλεσμένους.

Το μόνο που προβληματίζει τους ιθύνοντες του Alpha είναι ότι διανύουμε περίοδο λιτότητας και περικοπών και εξετάζουν πώς θα βγει το σόου χωρίς να ξοδευτούν πολλά χρήματα. Σ’ αυτό φαίνεται ότι θα δώσουν τη λύση χορηγοί-διαφημιζόμενοι. Η «μάχη» Ελένης και Ζέτας λοιπόν είναι προ των πυλών, με τις δύο παρουσιάστριες πανέτοιμες να δεχτούν την καινούργια πρόκληση, ετοιμάζοντας καθεμία τα «όπλα» της στη μάχη της τηλεθέασης, που την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να είναι πιο σκληρή από κάθε άλλη φορά.