Kate και William: Η φωτογραφία που επέλεξαν για τη 13η επέτειό τους έχει ιδιαίτερη σημασία

29.04.2024
Kate και William: Η φωτογραφία που επέλεξαν για τη 13η επέτειό τους έχει ιδιαίτερη σημασία
Ήταν 29 Απριλίου 2011 όταν ο πρίγκιπας William και η αγαπημένη του, Kate Middleton, ένωναν τις ζωές τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων.

Η σχέση του διαδόχου (πλέον) του θρόνου και της Catherine, όπως ονομάζεται η Middleton μετά τον γάμο, μετρά πάνω από 20 χρόνια -αν εξαιρέσει κανείς τη γνωστή περίοδο του διαλείμματος! Η Kate Middleton (τότε) και ο πρίγκιπας William γνωρίστηκαν -και ερωτεύτηκαν- το 2001 στο πανεπιστήμιο St Andrews όπου φοιτούσαν και οι δύο. Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Νοέμβρη του 2010 και ο γάμος τελέστηκε τον επόμενο Απρίλιο.

Φέτος η επέτειος αυτή βρίσκει το royal ζεύγος σε μια άνευ προηγουμένου δοκιμασία καθώς η πριγκίπισσα δίνει τη μάχη της ενάντια στον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε στις αρχές του χρόνου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Kate μέσα από ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε όλα όσα συνέβησαν και ζητούσε διακριτικότητα και χρόνο για την ίδια αλλά και την οικογένειά της να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή.

{https://www.instagram.com/p/C402JKPtLVB/}

Παραμένοντας στο Amner Hall όπου συνεχίζει τη θεραπεία της και αναρρώνει μακριά από όλο τον κόσμο, η Kate, μαζί με τον William δεν παράλειψαν να γιορτάσουν και δημόσια τη 13η επέτειό τους.

Κατά το συνήθειό τους, λοιπόν, μοιράστηκαν μία κοινή τους φωτογραφία και το λακωνικό μήνυμα: «Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια». Στη φωτογραφία που απαθανάτισε με τον φακό του η γνωστή για τη συνεργασία και με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, Millie Pilkington, βλέπουμε το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του σε μια πόζα που ίσως δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα. Και εκεί εντοπίζεται το διαφορετικό (και αναμενόμενο, όμως) στοιχείο της φετινής ανάρτησης.

Πρίγκιπας William: Είναι αυτό το δώρο που πήρε στην Kate για την 10η επέτειο του γάμου τους; Μπορείς να το έχεις κι εσύ

Μέχρι πέρσι, κάθε χρόνο τέτοια μέρα το ζευγάρι συνήθιζε να μοιράζεται πρόσφατες φωτογραφίες τους όμως αυτό δεν συνέβη φέτος. Και τυχαίο δεν είναι. Μη θέλοντας να μπουν στη διαδικασία σχολιασμού του «κοίτα πως είναι η Kate», «αδυνάτισε», «πρήστηκε» ή αμφισβητήσεις του τύπου «είναι η ίδια ή αποτέλεσμα AI η φωτογραφία» όπως έχει γίνει κι άλλες φορές τελευταία, επέλεξαν να κινηθούν δια της πιο ασφαλούς οδού επιλέγοντας ένα επίσημο πορτρέτο 13 ετών που δεν χωρά την παραμικρή αμφισβήτηση!

Ιδού, Χρόνια πολλά και με το καλό ευχάριστα νέα, ευχόμαστε.

{https://www.instagram.com/p/C6WDpq3NZmI/}

Με την αφορμή, πάντως, ιδού μία υπενθύμιση της μεγάλης εκείνης μέρας.

{https://www.youtube.com/watch?v=DYRsWLvRmlo&ab_channel=TheRoyalFamilyChannel}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.04.2024 - 15:52