Πρίγκιπας Harry: Η κίνηση της βασίλισσας που προκάλεσε την απόφαση του να αποχωρήσει από το παλάτι

01.12.2021
Πρίγκιπας Harry: Η κίνηση της βασίλισσας που προκάλεσε την απόφαση του να αποχωρήσει από το παλάτι
Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί, πίσω από το Megxit κρύβεται η ίδια η βασίλισσα.

Nέος πονοκέφαλος για τη βασιλική οικογένεια έρχεται με το βιβλίο του Christopher Andersen, Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan, το οποίο αποκαλύπτει τα πιθανά αίτια της ρήξης του Harry με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Υπάρχουν ήδη ισχυρισμοί ότι ο πρίγκιπας Κάρολος αναρωτήθηκε για τον τόνο δέρματος των μελλοντικών παιδιών του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle (τους οποίους, βέβαια, διέψευσε το Clarence House) και τώρα, μια ανεπαίσθητη κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ, αποκαλύπτεται ότι μπορεί να ήταν η αιτία της αποχώρησης του ζευγαριού από τους ανώτερους ρόλους τους.

Βασίλισσα Ελισάβετ - Τα πολλά "χαϊδευτικά" της! Πώς θα την αποκαλεί η Meghan;

Η κίνηση που στεναχώρησε τον Harry

Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης του βασιλικού χριστουγεννιάτικου μηνύματος του 2019, η βασίλισσα φέρεται να αποφάσισε να αφαιρέσει μια φωτογραφία του Harry, της Meghan και του Archie από τα υπόλοιπα οικογενειακά πορτρέτα που ήταν στο γραφείο της. «Όλα ήταν καλά εκτός από ένα», είπε η βασίλισσα στον σκηνοθέτη. Στη συνέχεια, έδειξε τη φωτογραφία της οικογένειας του Harry και είπε: «Αυτή, υποθέτω ότι δεν τη χρειαζόμαστε», σύμφωνα με ένα απόσπασμα του βιβλίου που εξασφάλισε το Page Six. Η γιαγιά του Harry φέρεται να στενοχωρήθηκε που ο εγγονός της επέλεξε να περάσει τότε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένειά του και την πεθερά του, Doria Ragland, στον Καναδά αντί να βρεθεί κοντά της στο Sandringham.

Ακόμη και ο πρίγκιπας William συνειδητοποίησε πώς αυτή η απόφαση της βασίλισσας θα ενοχλούσε τον μικρό αδερφό του, καθώς φέρεται να είπε στην Kate Middleton ότι ο Harry θα «αναστατωθεί τρομερά». Μια πηγή για το βιβλίο μοιράστηκε ότι ο Harry «ένιωσε σαν να διαγράφηκε αυτός, η Meghan και ο Archie από την οικογένεια» και όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη στη συνέχεια, με την έξοδό τους από τις βασιλικές τους θέσεις. Και γνωρίζοντας πόσο δεμένοι ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Harry όλα αυτά τα χρόνια, είναι πιθανό ότι η περιφρόνηση της γιαγιάς του μέσω της αφαίρεσης της φωτογραφίας, είχε τρομερή συναισθηματική επίδραση στον Δούκα του Sussex.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια είναι τα μοναδικά δύο πρόσωπα στα οποία απαντά στο κινητό της τηλέφωνο

Ο εκπρόσωπος της Βασίλισσας προσπάθησε να κρατήσει απόσταση από το βιβλίο, όσο καλύτερα μπορούσε, δηλώνοντας στο Page Six: «Δεν σχολιάζουμε βιβλία αυτού του είδους, καθώς υπάρχει κίνδυνος να του δώσουμε κάποια μορφή εξουσίας ή αξιοπιστίας». Με την κυκλοφορία του βιβλίου στις 30 Νοεμβρίου, αυτές οι ιστορίες θα συνεχίσουν να φουντώνουν τις φλόγες μιας πολύ ταραχώδους χρονιάς στη βασιλική οικογένεια.