Παραλίγο να πεθάνει η πριγκίπισσα Charlene - Η αποκάλυψη για τη μυστηριώδη ασθένεια και η επίθεση στον πρίγκιπα Αλβέρτο

23.11.2021
Παραλίγο να πεθάνει η πριγκίπισσα Charlene - Η αποκάλυψη για τη μυστηριώδη ασθένεια και η επίθεση στον πρίγκιπα Αλβέρτο
Άδικη και επικίνδυνη θεωρούν την προσπάθεια της βασιλικής οικογένειας του Μονακό να υποβιβαστεί η σοβαρότητα της κατάστασης της Charlene θεωρούν οι φίλοι της εκφράζοντας έντονα την απορία τους ως προς το γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ύστερα από έξι μήνες απουσίας η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό στις 8 Νοεμβρίου όμως "αμέσως φάνηκε ότι δεν ήταν καλά", όπως εξήγησε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος, και εισήχθη σε κλινική ψυχικής υγείας εκτός πριγκιπάτου. Εκεί ξεκουράζεται και λαμβάνει την πρέπουσα θεραπεία, προκειμένου να επιστρέψει γερή στην οικογένεια και τα καθήκοντά της.

Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι.

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό ύστερα από 6 μήνες - Οι πρώτες φωτογραφίες

Διάψευση από φίλους της πριγκίπισσας

Σύμφωνα με την Page Six, που επικαλείται αποκλειστικές πηγές, η Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότια Αφρική, έχοντας υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις και έχοντας χάσει σχεδόν το μισό της βάρος!

"Είναι άδικο που παρουσιάζεται σα να έχει κάποιο ψυχολογικό, ή συναισθηματικό πρόβλημα. Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει τόσο πολύ το γεγονός ότι [η Charlene] κόντεψε να πεθάνει στη Νότιο Αφρική", μεταφέρουν οι πηγές της έκδοσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 43χρονη πριγκίπισσα αντιμετώπισε μια σοβαρότατη μόλυνση στο ωτολαρυγγικό της σύστημα, η οποία πυροδότησε προβλήματα στα ιγμόρια και στην κατάπωση, από παλιότερη επέμβαση.

Μονακό: 10 χρόνια γάμου για Αλβέρτο και Charlene - Γιατί περνούν την επέτειό τους χωριστά;

"Δεν μπορεί να φάει στερεά τροφή εδώ και έξι μήνες. Τρέφεται μόνο με υγρά μέσα από το καλαμάκια και έχει χάσει σχεδόν το μισό της βάρος", μεταφέρουν οι πηγές της Page Six ενώ διαψεύδεται πως η Charlene χάνει το μυαλό της, ή ότι αντιμετωπίζει κάποιας μορφής ψυχική ασθένεια.

"Είναι εξαντλημένη έπειτα από έξι μήνες χειρουργεία που έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να τραφεί κανονικά", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας πόσο της είχαν λείψει τα παιδιά της και ο σύζυγός της όσο ήταν στη Νότιο Αφρική και της απαγορευόταν να ταξιδέψει πίσω στο Μονακό.

Τι είπε ο Αλβέρτος

Μιλώντας στο περιοδικό People ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του βρίσκεται σε κλινική ψυχικής υγείας -εκτός Μονακό για ευνόητους λόγους- όπου λαμβάνει ξεκούραση και τη θεραπεία που χρειάζεται.

Jasmin Grace Grimaldi: Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου ποζάρει μαζί με τη μητέρα της

Ο πρίγκιπας δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες της ασθένειας για την οποία ακολουθεί θεραπεία η Charlene όμως απέκλεισε καρκίνο και Covid, ενώ υπονόησε σαφώς θέματα ψυχικής ασθένειας λέγοντας ότι "[η Charlene] ένιωθε φορτισμένη ψυχολογικά και δεν ένιωθε ότι μπορούσε να αντιμετωπίσει τα όποια επίσημα καθήκοντά της, τη ζωή γενικότερα, ή ακόμη και την οικογενειακή ζωή". "Υποφέρει από εξάντληση ψυχολογική και σωματική", είπε χαρακτηριστικά ο Αλβέρτος, ο οποίος βέβαια υπονόησε ότι η τωρινή της κατάσταση είναι αποτέλεσμα "αρκετών παραγόντων που, όμως, είναι ιδιωτικά ζητήματα" και, άρα, παραμένουν στο σκοτάδι!

Όποια και να είναι η αλήθεια, το σίγουρο είναι ότι αυτό η όψη της πάλαι ποτέ νοτιοαφρικανής πρωταθλήτριας κολύμβησης σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα που βλέπαμε. Ευχόμαστε περαστικά και αναμένουμε νεότερα.