Πρίγκιπας Harry: Οι δηλώσεις πρώην συντρόφου του εξηγούν γιατί παντρεύτηκε την Meghan Markle

24.11.2021
Πρίγκιπας Harry: Οι δηλώσεις πρώην συντρόφου του εξηγούν γιατί παντρεύτηκε την Meghan Markle
Μάλλον γιατί εκείνη "άντεξε" ό,τι άλλες δεν μπορούσαν!

Από τότε που το ειδύλλιό τους έγινε δημόσιο, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται στο μικροσκόπιο των μέσων ενημέρωσης. Και μετά την απόφαση του ζευγαριού στις αρχές του 2020 να κάνουν ένα βήμα πίσω από τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, φαίνεται ότι αυτός ο έλεγχος έχει αυξηθεί εκθετικά. Η ίδια η δούκισσα του Sussex έχει μιλήσει αρκετές φορές για την πίεση αυτής της προσοχής.

Και αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που συνέβη μόνο σε αυτή την περίπτωση.

Τραυματική εμπειρία

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Florence St. George [φωτό κάτω] πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Meghan περιγράφοντας τον φόβο που ένιωθε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον δούκα του Sussex, ο οποίος, ήταν τελικά και ο λόγος για τον οποίο έκανε... πίσω!

Δέκα χρόνια πριν

Μερικοί από τους πιο πιστούς fans της βασιλικής οικογένειας μπορεί να θυμούνται ότι ο Harry και η St. George (πρώην Brudenell-Bruce), έβγαιναν για μερικούς μήνες το 2011. Ενώ το πρώην ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τη σχέση του κρυφή για λίγο (ουσιαστικά τα μέσα ενημέρωσης το κατάλαβαν μόλις για λίγες μέρες), ο ζήλος των ταμπλόιντ για κάλυψη του θέματος, ήταν το λιγότερο τρομακτικός. «Αν και ήταν λυπηρό εκείνη την εποχή, νιώθω τυχερή που η σχέση ήταν σύντομη», εξήγησε η St. George στους Times.

Δεν άντεξε

«Όταν αντιμετώπισα για πέντε, έξι, επτά ημέρες - ήμασταν μαζί λίγο περισσότερο από αυτό, αλλά τόσο καιρό ήταν στον Τύπο – το πώς ήταν να βρίσκεσαι κάτω από αυτή την εστίαση, το βρήκα πραγματικά τρομακτικό και πήρα μια απόφαση αρκετά γρήγορα ότι δεν ήταν το σωστό για μένα», εξήγησε. Η St. George, ένα πρώην μοντέλο που τώρα είναι παντρεμένη με δικά της παιδιά, κατέστησε πολύ σαφές ότι ο τύπος της προσοχής που έλαβε ήταν σίγουρα πιο έντονος από ότι μπορούσε να υποθέσει το κοινό για εκείνη ή για οποιαδήποτε από τις πρώην σχέσεις του πρίγκιπα Harry.

Αλλά η Μeghan, μια πρώην ηθοποιός που ήταν συνηθισμένη στις δημόσιες εμφανίσεις και στα κόκκινα χαλιά, μπορεί να είχε λίγο περισσότερη εμπειρία από κάποιες από τις πρώην σχέσεις του Harry. Φυσικά, η ζωή της πρώην σταρ του Suits, σίγουρα δεν ταίριαζε με τον μανιασμένο βρετανικό ταμπλόιντ Τύπο που συνεχίζει να εξετάζει εξονυχιστικά κάθε της κίνηση. Για αυτόν τον σκοπό, η St. George έκανε το μεγάλο κομπλιμέντο στη Meghan: «Βγάζω το καπέλο μου σε ανθρώπους που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτόν τον τρόπο ζωής, αλλά ήξερα ότι εγώ δεν μπορούσα».

Είναι κι αυτή μια άποψη!

Νικολέτα Μακρή