Meghan Markle: Η incognito εμφάνιση με τον Harry και τα κοστούμια των παιδιών της για φέτος [video]

18.11.2021
Meghan Markle: Η incognito εμφάνιση με τον Harry και τα κοστούμια των παιδιών της για φέτος [video]
Η δούκισσα του Sussex στην εκπομπή της Ellen deGeneres και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τι ντύθηκαν φέτος τα παιδιά της για το Halloween.

Μία τηλεοπτική εμφάνιση έκπληξη πραγματοποιεί η Meghan Markle η οποία θα εμφανιστεί ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen deGeneres. Η εκμπομπή θα προβληθεί σήμερα το βράδυ και έχει δοθεί ήδη λίγο υλικό για να... ανοίξει η όρεξη.

Μεταξύ των όσων είδαμε ξεχωρίσαμε την αποκάλυψη για το incognito ραντεβού της Μeghan και του πρίγκιπα Harry τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, λίγο πριν γίνει γνωστή η σχέση τους σε όλο τον κόσμο.

Meghan Markle: Τρία σημεία στην πολύκροτη συνέντευξη που, μάλλον, δεν "κολλάνε" - Σόρι κιόλας!

Το Halloween πάρτι

Μιλώντας στην Ellen η Meghan αποκάλυψε ότι τον καιρό εκείνο πριν από την επίσημη ανακοίνωση για τον δεσμό τους, είχαν πάει με τον Ηarry και ένα φιλικό τους ζευγάρι σε Halloween πάρτι με θέμα "Μετά την Αποκάλυψη". Οι δυο τους είχαν απολαύσει πολύ αυτή την έξοδο καθώς δεν τους αναγνώρισε κανείς και είχαν την ησυχία τους -πράγμα που από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν μπορούσε να συμβεί πια!

Οι στολές του Archie και της Lili

Η συζήτηση έφτασε και στη φετινή γιορτή και η Ellen θέλησε να μάθει τι ντύθηκαν τα παιδιά τους, παρότι η ίδια ήξερε. Η ίδια και η σύζυγός της, Portia deRossi μένουν δίπλα στο σπίτι των Sussexes στο Μοντεσίτο και εκτός του ότι κάνουν παρέα γενικότερα, είχαν βρεθεί και εκείνη τη βραδιά.

Η Meghan, λοιπόν, εξήγησε ότι κανένα από τα παιδιά της δεν είχει διάθεση να γιορτάσει το Halloween όπως του έπρεπε, όμως ο Harry και εκείνη προσπάθησαν.

Ο Archie είχε ντυθεί (με το ζόρι και για ελάχιστα όμως) δεινόσαυρος ενώ η Lilly ασβός. Όχι όμως όποιος όποιος ασβός. Όπως εξήγησε η Ellen η μικρούλα, της οποίας, για την ιστορία δεν έχουμε δει ούτε τα πατουσάκια, ντύθυκε Flower, το χαριτωμένο ασβάκι από την ιστορία του Bambi της Disney [φωτό κάτω].

Meghan Markle - Kate Middleton: Η γέννηση της Lilibet τις φέρνει πιο κοντά

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα εν αναμονή ολόκληρης της συνέντευξης:

Η φωτογραφία του Archie

Σε λογαριασμό αφιερωμένο στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex είδαμε μία φωτογραφία του Archie στο κοτέτσι του, που έχουμε ξαναδεί στο πλαίσιο της συνέντευξης του ζεύγους στην Oprah.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Ellen καταφέρει τη γειτόνισσά της να μοιραστεί μέσα από την εκπομπή της έστω και μία μικρή (ή υπό κάποια γωνία) εικόνα της ακριβοθώρητης κόρης της!