Meghan Markle: Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen deGeneres και μοιράστηκε μια φωτογραφία του Archie που δεν είχαμε ξαναδεί

19.11.2021
Meghan Markle: Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen deGeneres και μοιράστηκε μια φωτογραφία του Archie που δεν είχαμε ξαναδεί
Της Lilly, βέβαια, ακόμη περιμένουμε την πρώτη εικόνα!

Στην εκπομπή της Ellen deGeneres εμφανίστηκε χθες βράδυ η δούκισσα του Sussex. Οι δυο γυναίκες είναι καλές φίλες και γειτόνισσες -μένουν δίπλα δίπλα στο Μοντεσίτο και φαίνεται ότι κάνουν αρκετή παρέα οικογενειακώς.

Μεταξύ άλλων, η Meghan μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου της, Archie, μέσα στο κοτέτσι με τα κοτόπουλά του! Την κόρη της, Lillibet, που δεν έχουμε δει ακόμη από τη γέννησή της, την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως μετά τη βάπτισή της δούμε το προσωπάκι της -ή έστω ένα πατουσάκι!

Το Halloween πάρτι

Μιλώντας στην Ellen η Meghan αποκάλυψε ότι τον καιρό εκείνο πριν από την επίσημη ανακοίνωση για τον δεσμό τους, είχαν πάει με τον Ηarry και ένα φιλικό τους ζευγάρι σε Halloween πάρτι με θέμα "Μετά την Αποκάλυψη". Οι δυο τους είχαν απολαύσει πολύ αυτή την έξοδο καθώς δεν τους αναγνώρισε κανείς και είχαν την ησυχία τους -πράγμα που από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν μπορούσε να συμβεί πια!

Οι στολές του Archie και της Lili

Η συζήτηση έφτασε και στη φετινή γιορτή και η Ellen θέλησε να μάθει τι ντύθηκαν τα παιδιά τους, παρότι η ίδια ήξερε. Η ίδια και η σύζυγός της, Portia deRossi μένουν δίπλα στο σπίτι των Sussexes στο Μοντεσίτο και εκτός του ότι κάνουν παρέα γενικότερα, είχαν βρεθεί και εκείνη τη βραδιά.

Η Meghan, λοιπόν, εξήγησε ότι κανένα από τα παιδιά της δεν είχει διάθεση να γιορτάσει το Halloween όπως του έπρεπε, όμως ο Harry και εκείνη προσπάθησαν.

Ο Archie είχε ντυθεί (με το ζόρι και για ελάχιστα όμως) δεινόσαυρος ενώ η Lilly ασβός. Όχι όμως όποιος όποιος ασβός. Όπως εξήγησε η Ellen η μικρούλα, της οποίας, για την ιστορία δεν έχουμε δει ούτε τα πατουσάκια, ντύθυκε Flower, το χαριτωμένο ασβάκι από την ιστορία του Bambi της Disney [φωτό κάτω].

Το μαλλί σήμα κατατεθέν

Σέ κάποιο σημείο της συνέντευξης η Meghan μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία με την κουβέντα να εστιάζει στο άφρο μαλλί της, το οποίο έκοψε κοπιάροντας το τότε ίνδαλμά της, Andie McDowell, και το δικό της λουκ στην ταινία "4 γάμοι και μια κηδεία", όμως το αποτέλεσμα, όπως είπε, την έφερε πιο κοντά στον Krusty τον κλόουν.

Το αγάπησε όμως το λουκ της η Meghan (μαλλί και φακίδες) και το υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο. Μοιράστηκε μάλιστα και ένα σκίτσο με το οποίο είχε παρουσιάσει τον εαυτό της εκείνη την περίοδο.