Meghan Markle: Πώς θα γιορτάσει τα γενέθλια της εν μέσω κορονοϊού

27.07.2020
Meghan Markle: Πώς θα γιορτάσει τα γενέθλια της εν μέσω κορονοϊού
Τα 39α γενέθλια της Meghan Markle πλησιάζoυν σύντομα (4 Αυγούστου), αλλά η σύζυγος του πρίγκιπα Harry δεν θα αφήσει τον COVID-19 να σταθεί εμπόδιο στο να τα γιορτάσει.

Η Meghan και ο Harry μένουν στο αρχοντικό του παραγωγού του Χόλιγουντ Tyler Perry στο Λος Άντζελες με τον μικρούλι τους Archie, αλλά η Δούκισσα του Sussex λέγεται ότι θέλει να αλλάξει σκηνικό για τα γενέθλιά της.

Μια πηγή αποκάλυψε στη Daily Mail ότι η Meghan και ο Harry αισθάνονται «κλεισμένοι» και ότι η μαμά Meghan θέλει να κάνει ένα διάλειμμα για να γιορτάσει τα γενέθλια της στο Montecito, έξω από τη Santa Barbara, όπου ζει η φίλη της Oprah Winfrey.

Ο Ηarry και η Meghan έχουν «συλληφθεί» όλο αυτό το διάστημα μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις από τον παπαρατσικό φακό, με πιο πρόσφατη αυτή που φαίνονταν να μπαίνουν σε ένα SUV Cadillac φορώντας μάσκες στα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με την πηγή, η λίστα των επισκεπτών της Meghan θα περιοριστεί στους πιο κοντινούς φίλους της και η γιορτή θα γίνει σε εξωτερικό χώρο. Η δούκισσα του Sussex, μάλιστα, λέγεται ότι θα απαιτήσει επίσης από τους καλεσμένους να κάνουν ένα γρήγορο τεστ για τον COVID-19.

«Ότι τελικά και να κάνει για τα γενέθλιά της, η Meghan, λέγεται ότι θα είναι διακριτικό. Λέει ότι δεν θέλει να φανεί ως απρόσεκτη και ανεύθυνη», εξήγησε η πηγή.

Τα 39α γενέθλια της Meghan θα είναι πολύ διαφορετικά σε σύγκριση με αυτά που έκανε πέρυσι.

Για τα 38α γενέθλιά της, η δούκισσα του Sussex παρόλο που ανήκε ακόμα στη βασιλική οικογένεια, κράτησε τα πράγματα διακριτικά στο Frogmore Cottage στο Windsor μαζί με την οικογένειά της.

Η τούρτα γενεθλίων της Meghan ήταν ένα γκουρμέ κέικ καρότου από το Luminary Bakery του Stoke Newington [φωτό κάτω]

Το Westminster Abbey χτυπά παραδοσιακά τις καμπάνες του στα γενέθλια των μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά αφού η Meghan και ο Harry παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους, δεν αναμένεται να γίνει κάτι τέτοιο για τα γενέθλια της Δούκισσας του Sussex.

«Μαθαίνω ότι το Westminster Abbey δεν θα χτυπήσει τις καμπάνες για τα γενέθλια της Meghan τον επόμενο μήνα», δήλωσε ο Richard Eden της Daily Mail, σε πρόσφατο άρθρο,

«Θα χτυπήσουν όμως για τα γενέθλια της Πριγκίπισσας Άννας, που είναι 11 μέρες μετά της Meghan. Και θα χτυπήσουν και πάλι τον Ιανουάριο για να γιορτάσουν τα 39α γενέθλια της δούκισσας του Cambridge», πρόσθεσε.

«Οι καμπάνες συνήθως χτυπούν για να σηματοδοτήσουν τα γενέθλια των ανώτερων μελών της Βασιλικής Οικογένειας και μέσω της σειράς της διαδοχής του Δούκα και της δούκισσας του Cambridge και των παιδιών τους», αποκάλυψε εκπρόσωπος του Westminster Abbey.