Kate Middleton: Η απίστευτη ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι αρραβώνων της

25.07.2020
Kate Middleton: Η απίστευτη ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι αρραβώνων της
H δούκισσα του Cambridge διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από διαμάντια τα οποία οι περισσότερες γυναίκες θα ζήλευαν, συμπεριλαμβανομένου ενός επιπλέον αστραφτερού δαχτυλιδιού που φοράει κάθε μέρα και τραβάει όλα τα βλέμματα: το λευκόχρυσο δαχτυλίδι αρραβώνων που της πρόσφερε ο πρίγκιπας William όταν της έκανε πρόταση γάμου. Και πράγματι είναι εκπληκτικό χάρη στα 14 διαμάντια και το ζαφείρι 12 καρατίων, αλλά υπάρχει ένα υπέροχο παρασκήνιο που σχετίζεται με την πεθερά της Kate, δηλαδή την πριγκίπισσα Diana. Διάβασε παρακάτω κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζεις για αυτό το εμβληματικό κόσμημα.

Η Diana το διάλεξε μόνη της

Σε αντίθεση με άλλα βασιλικά δαχτυλίδια αρραβώνων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία (συμπεριλαμβανομένου του δαχτυλιδιού της Meghan Markle που της πρόσφερε ο Harry), το People αναφέρει ότι το δαχτυλίδι της Diana περιλαμβανόταν στον κατάλογο του βασιλικού κοσμηματοπωλείου Garrard, που σημαίνει ότι το έχουν πολλοί άνθρωποι. Σύμφωνα με τη Vogue, ορισμένοι πιστεύουν ότι η Diana επέλεξε το ζαφείρι επειδή της θύμιζε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μητέρας της.

To σχέδιο ήταν εμπνευσμένο από την καρφίτσα της βασίλισσας Βικτόριας

Η τεράστια καρφίτσα ζαφείρι, η οποία λέγεται ότι αποτέλεσε έμπνευση για το δαχτυλίδι, ήταν ένα δώρο για τη βασίλισσα Βικτόρια από την αγάπη της ζωής της, τον πρίγκιπα Άλμπερτ και το φορούσε στο γάμο τους. Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει τώρα την καρφίτσα και την φοράει συχνά.

«Λέγεται ότι ήταν μια ισχυρή επιρροή στον Πρίγκιπα Κάρολο όταν ήρθε στo Garrard για να αγοράσει το δαχτυλίδι για την Lady Diana. Στην πραγματικότητα κατέληξε να φτιάξει ένα δαχτυλίδι με ζαφείρι γι 'αυτήν, το οποίο αργότερα δόθηκε από τον Πρίγκιπα William στη Δούκισσα του Cambridge για τον αρραβώνα τους», δήλωσε στη Vogue η creative director του οίκου Garrard, Sara Prentice.

Ο William ήθελε να τιμήσει τη Diana με το δαχτυλίδι

«Είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της μητέρας μου, οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ ωραίο γιατί προφανώς δεν θα μπορεί να μοιραστεί τη χαρά και τον ενθουσιασμό όλων των παρευρισκομένων», είπε ο William σε μια συνέντευξη μετά τον αρραβώνα. «Αυτός είναι ο τρόπος μου να την έχω κοντά σε όλα».

Εν τω μεταξύ, η Kate είπε «Ελπίζω να το προσέχω» και ο William είπε αστειευόμενος «Αν το χάσει, θα μπλέξει άσχημα».

Το δαχτυλίδι στοιχίζει 500.000 δολάρια!

Σύμφωνα, τουλάχιστον, με το Ε! News, το οποίο ανέφερε ότι το δαχτυλίδι είχε αρχικά αξία 47.000 δολαρίων και τώρα αξίζει περίπου 500.000 δολάρια.

O πρίγκιπας Harry έδωσε το δαχτυλίδι στον αδελφό του

O Harry κληρονόμησε αρχικά το δαχτυλίδι από την περιουσία της μαμάς του, αλλά το έδωσε στον William όταν θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην Κate. Ο μπάτλερ της πριγκίπισσας Diana, Paul Burrell, διηγήθηκε τη συζήτησή τους στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime «The Diana Story», λέγοντας: «Ο Harry είπε στον William: “Δεν θα της πήγαινε αν είχε το δαχτυλίδι της μαμάς; Τότε μια μέρα το δαχτυλίδι θα καθίσει στο θρόνο της Αγγλίας”».