Harry-Meghan: Έκαναν «φρούριο» τη μυστική έπαυλη τους στο Λος Άντζελες

13.05.2020
Harry-Meghan: Έκαναν «φρούριο» τη μυστική έπαυλη τους στο Λος Άντζελες
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες ακόμα και όταν μένουν σε παλάτι αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έβαλαν προστατευτικά διαχωριστικά γύρω από το σπίτι που κατοικούν στο Μπέβερλι Χιλς όταν διαπίστωσαν ότι οι πεζοί μπορούσαν να δουν το ακίνητο.

Πριν λίγες μέρες ειδικά συνεργεία ανέβασαν τα προστατευτικά έξω από το νέο τους σπίτι στο Λος Άντζελες αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο ανήκει στον παραγωγό ταινιών Tyler Perry.

Η πολυτελής κατοικία βρίσκεται δίπλα σε ένα δημοφιλές μονοπάτι πεζοπορίας, το οποίο άνοιξε ξανά στο κοινό το Σάββατο 9 Μαΐου, μετά τη χαλάρωση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης στην κομητεία του Λος Άντζελες.

Στο μονοπάτι που περιβάλλει το Beverly Ridge Estates υπάρχει επίσης ένας απόκρημνος λόφος που στο παρελθόν επέτρεπε στους πεζοπόρους να δουν απευθείας στην ιδιοκτησία όπου σήμερα ζουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τον γιο τους Archie.

Διάβασε και αυτό: Η Meghan Markle ντρέπεται για τα πόδια της και ξέρουμε γιατί

Το ζευγάρι μετεγκαταστάθηκε στην Καλιφόρνια στα τέλη Μαρτίου μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα στον Καναδά και τώρα φημολογείται ότι ζει στο πλούσιο σπίτι του μεγιστάνα του Χόλιγουντ Tyler Perry.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, γνώρισαν τον Perry μέσω της Oprah Winfrey, με την οποία συνεργάζονται επίσης για μια νέα αποκλειστική σειρά ντοκιμαντέρ.

Η βίλα του Perry σε στιλ που παραπέμπει στην Τοσκάνη, διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια και βρίσκεται σε μια έκταση 22 στρεμμάτων στην κορυφή ενός λόφου στην εξαιρετικά ακριβή συνοικία Beverly Ridge Estates.

Η ιδιοκτησία, που περιβάλλεται από κάμερες ασφαλείας, έχει εκπληκτική θέα στην πόλη, ενώ η γειτονιά φιλοξενεί ανάμεσα σε άλλα, το αρχοντικό του Rod Stewart και το ακίνητο του Sylvester Stallone με μια τεράστια εξωτερική πισίνα.

Πιστεύεται ότι η βίλα είναι μόνο μια προσωρινή λύση, καθώς ο Harry και η Meghan αναζητούν μια νέα μόνιμη κατοικία.

Ο Harry και η Meghan πρόσφατα προσφέρθηκαν εθελοντικά σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση του Λος Άντζελες, που πηγαίνει φαγητό σε όσους διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να προσβληθούν από κορονοϊό καθώς και να πάρουν τα αγαπημένα τους σκυλιά για μια βόλτα.

Μια πηγή ανέφερε στη Mail Online: «Ο Harry και η Meghan ήταν εξαιρετικά προσεκτικοί για να διατηρήσουν μυστική τη βάση τους στο Λος Άντζελες. Το σπίτι έχει τη δική του φυλασσόμενη πύλη και η ιδιοκτησία του Τάιλερ έχει μια δική της πύλη που παρακολουθείται από την ομάδα ασφαλείας του.To ζευγάρι βρισκόταν σε αυτό το ακίνητο για ένα μήνα χωρίς κανείς να το ανακαλύψει». Όλο αυτό έγινε λίγο μετά αφ ‘ότου ο πρίγκιπας Harry είπε ότι η ζωή του έχει «αλλάξει δραματικά» κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού.

Ο Δούκας του Σάσεξ μοιράστηκε και ένα μήνυμα βίντεο στο λογαριασμό του στο Twitter ενώ απευθυνόταν σε θαυμαστές από το νέο σπίτι του στο Λος Άντζελες.